ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

ЗУСТРІЧАЙТЕ, ПОПОВНЕННЯ У РОДИНІ ЛЬОДЯНИКІВ ГАММА®!

ГАММА®– це добре відомий бренд, що поєднує якісні та ефективні засоби для полегшення кашлю, першіння в горлі та зміцнення організму в сезон застуди та грипу. Серед них  ГАММА® льодяники,  ГАММА® сиропи (з цукром та без цукру),  ГАММА® мазь для розтирання та інгаляцій, а також зручна комбінована упаковка ГАММА® КОМБО, що поєднує льодяники та сироп.

ГАММА® льодяники  - це природна сила 8 лікарських рослин, що дієво надають допомогу хворому горлу, сприяючи пом’якшенню  кашлю та усуненню неприємних відчуттів. Турбуючись про потреби та індивідуальні вподобання кожного споживача,  ГАММА® льодяники випускаються в двох формах, з цукром та без цукру,  мають широку лінійку смаків та зручне пакування. Наразі щоб льодяники завжди були поруч і могли допомагати за першої потреби було створено нову «СУПЕР-СЛІМ» упаковку - ГАММА® льодяники №8. Це зручне пакування стане до вподоби тим, хто веде активний спосіб життя, багато працює та пересувається протягом дня та відповідально ставиться до свого здоров’я.

«СУПЕР-СЛІМ» упаковка  ГАММА® льодяників №8 – це потужна допомога горлу вже при перших ознаках застуди або при високому навантаженні на голосові зв’язки протягом дня, яка завжди під рукою, зручно супроводжаючи нас в кишені або сумочці.  ГАММА® льодяників №8  - надійний помічник в сезон застуд за будь-яких обставин: вдома, на роботі та відпочинку! Обираючи ГАММА® льодяників №8  зі смаком малини або мед-лимону, турбота про здорове горло стає не лише  корисною, а й приємною.