ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Сантіжен® Форте - сила інтелекту проти дисбактеріозу!

Сантіжен® Форте - сила інтелекту проти дисбактеріозу!

 

Сантіжен® форте – це сучасний синбіотик, який містить в своєму складі пре- та пробіотичні компоненти. Сантіжен® форте складається з 3-х пребіотичних бактерій - Streptococcus faecalis, Clostridium butyricum, Bacillus mesentericus та пробіотичної бактерії - Lactobacillus sporogenes (Bacillus coagulans).

Streptococcus faecalis є представником нормальної мікрофлори кишечника, здатний запобігати адгезії та розмноженню патогенних бактерій на слизовій оболонці кишечника.

Bacillus mesentericus – пригнічує ріст патогенних бактерій: Staphylococcus aureus, Staphylococcus albus, Corynebacterium diphtheriae, Streptococcus viridan, Bacillus anthracs, Klebsiella pneonia, Salmonella typhi; а також бере участь в синтезі ферменту амілази, яка сприяє перетравленню та засвоєнню вуглеводів.

Streptococcus faecalis та Bacillus mesentericus сприяють значному збільшенню кількості лакто- та біфідобактерій в кишечнику.

Clostridium butirycum – спороутворююча бактерія, що проявляє ефективність по відношенню до патогенної бактерії - Clostridium difficile, сприяючи зменшенню її розмноження.

Lactobacillus sporogenes – спороутворююча бактерія, яка підтримує ріст корисних бактерій та пригнічує ріст патогенних, тим самим підтримує здоровий баланс мікрофлори кишечника. Крім того, Lactobacillus sporogenes проявляє імуностимулюючу дію, за рахунок продукції імуноглобуліну M, G та А. Спори бактерії продукують бактеріоцини (речовини, що здатні пошкоджувати мембрану патогенної бактерії), які проявляють антимікробну активність.

Завдяки своїм компонентам синбіотик Сантіжен® форте може бути рекомендований як додаткове джерело пребіотиків та пробіотику, що сприяють:

  • відновленню екобалансу кишечної мікрофлори;
  • попередженню порушення мікрофлори кишечника при прийомі антибіотика (антибіотик-асоційована діарея);
  • нормалізації стану при розладах шлунково-кишкового тракту, пов’я-заних з наявністю шлунково-кишкових інфекцій;
  • нормалізації травлення, за рахунок вироблення травних ферментів;
  • зміцненню опірних сил організму, шляхом покращення роботи імунітету проти мікробних інфекцій.

Крім того, Сантіжен® форте - це зручний формат капсул для всіх дорослих! А завдяки спеціальному поєднанню мікроорганізмів, комплекс Сантіжен® Форте швидко, зручно та ефективно відновлює мікрофлору кишечника.

Сантіжен® Форте - сила інтелекту проти дисбактеріозу!