ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Блискавична перемога над біллю!

Сильний головний біль – одна з найпоширеніших скарг сьогодення. Незважаючи на те що характер болю та його природа можуть бути дуже різноманітними, а його інтенсивність може коливатися від незначного дискомфорту до важких нападів мігрені, більшість людей потребують термінової допомоги щоб як найшвидше звільнитися від його проявів.

РАПІМАКС ФОРТЕ – сучасний комбінований лікарський препарат, що має виражені анальгетичні властивості. Від класичних комбінованих анальгетиків, на основі парацетамолу та кофеіну, РАПІМАКС ФОРТЕ відрізняється наявністю в його складі пропіфеназону, який додає знеболювальної дії та пришвидшує розвиток ефекту. Встановлено, що на відміну від окремого застосування, поєднання парацетамолу та пропіфеназону значною мірою знижує ризики токсичності кожної з речовин, а час напiввиведення пропiфеназону підвищується, що пролонгує тривалість анальгетичної дії препарату.

РАПIМАКС ФОРТЕ  - це дієва допомога для симптоматичного лiкування головного, зубного, менструального, пiсляоперацiйного, ревматичного болю; пропасних станiв при застудних захворюваннях i грипi для дорослих та дітей з 12 років. РАПIМАКС ФОРТЕ  випускається в формі таблеток в зручній упаковці №10, що   дуже зручно тримати завжди поруч та бути готовими дати відсіч болю за будь-яких обставин. 

  

РАПІМАКС ФОРТЕ - Блискавична перемога над біллю!