ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Алергінол плюс – новий протиалергічний препарат в портфелі Ананта Медікеар ЛТД

Алергінол плюс – це фіксована комбінація двох компонентів – антигістамінного засобу – левоцетиризину дигідрохлориду 5 мг та блокатору лейкотрієнових рецепторів – монтелукасту 10 мг, що застосовується для зменшення симптомів, пов’язаних із сезонним та цілорічним алергічним ринітом, а також ринітом у хворих на бронхіальну астму.

Монтелукаст, що входить до складу Алергінол плюс, пригнічує фізіологічну дію LTD4 на CysLT1-рецепторів, зменшуючи такі симптоми як бронхоспазм, виділення мокротиння, проникність судин, збільшення кількості еозинофілів.

Левоцетиризин, що входить до складу Алергінол плюс, потужно та селективно блокує Н1-гістамінові рецептори, що призводить до зменшення симптомів алергії вже через 1 годину після прийому препарату.

Безпека та ефективність застосування фіксованої комбінації монтелукасту та левоцетиризину у хворих на сезонний алергічний риніт були продемонстровані під час численних клінічних досліджень . Що стало підставою для лікарів рекомендувати Алергінол плюс хворим з метою зменшення симптомів сезонного цілорічного алергічного риніту, в тому числі у хворих з бронхіальною астмою.

Алергінол плюс дозволений до застосування, після консультації лікаря, у дорослих та дітей старше 15 років по 1 таблетці 1 раз на добу ввечері, незалежно від вживання їжі. Курс лікування – 14 днів*.

Алергінол плюс – подвійна сила проти алергії.

*З детальною інформацією можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування Алергінол плюс.

Реєстраційне посвідчення № UA/14440/01/01