ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Компанія Ananta Medicare виступала в ролі партнера проведення спортивного заходу

 «Якщо у тебе щось болить,

значить це твоє слабке місце і його

потрібно тренувати в 2 рази більше!»

(Мас Ояма)

8 листопада 2020 року в м.Київ, завдяки організації заходу федерацією пауерліфтингу WRF KRAWA, був проведений Кубок Столиці 2020 року, на якому в дев'яти вагових категоріях були обрані абсолютні чемпіони.


Компанія Ananta Medicare виступала в ролі партнера проведення спортивного заходу, нагороджуючи абсолютних чемпіонів  призами - сучасним хондропротектором Артікон®.  Збалансований питний  комплекс, з оригінальним складом і вираженою хондропротекторною дією, Артікон® відомий професійним спортсменам з травня 2019 року, тому вони вже встигли відчути загальний вплив курсового прийому (рекомендований курс прийому 3 місяці).

На сьогоднішній день в Україні немає аналогів комплексу Артікон®, так як риб'ячий колаген поставляється з Японії, що є явною перевагою, в порівнянні з усіма хондропротекторами, представленими на фармацевтичному ринку.
Фотозвіт з проведеного заходу Ви зможете знайти на сайті WPF-KRAWA.com.ua, а також в Instagramm, Facebook.

Компанія Ananta Medicare дуже вдячна президенту федерації пауерліфтингу Кравченко В.В., за можливість долучитися до людей, які не просто пропагують здоровий спосіб життя, а й демонструють суспільству можливості людського організму!