ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

«Відбулось чергове Всеукраїнське змагання спортсменів-пауерліфтерів»

Чергове Всеукраїнське змагання спортсменів – пауерліфтерів відбулось 21 березня 2021 року у Харкові. На сьогоднішній день, завдяки Федерації Пауерліфтингу WRF KRAWA, під керівництвом Кравченко Владислава, у змаганнях беруть участь не тільки професіонали та майстри-ветерани цього спорту, а й юніори-аматори, віком від 12 років! Кожна зустріч проходить у професійних залах, в присутності лікарів, тому що ризик травматизму при надмірних зусиллях на змаганнях збільшується.

   Травми у пауерліфтингу зустрічаються доволі часто, а саме у поперековій зоні – 23,1%, у колінах – 19,1% та плечах – 17,7%. Постійним навантаженням на тренуваннях більш за все схильні плечові суглоби, через що виникає біль в плечах, особливо при виконанні ривків, тому треба завжди виконувати рекомендації тренера та лікаря.

   Якщо ж вже відбулась травма зв’язкового апарату, або приєднався запальний процес м’яких тканин опорно-рухового апарату чи, власне, суглобу – застосовуйте Артікон®, комплексний питний хондропротектор, що сприяє нормалізації функціонування опорно-рухового апарату при підвищених фізичних навантаженнях.