ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

В квітні 2024року компанія «Ананта Медікеар Україна» приймала участь в циклі заходів, в форматі он-лайн  та оф-лайн конференцій

 

  1. «Здоров'я жінки від А до Я» на тему: «Планування сім'ї та репродуктивне здоров'я очами акушера та гінеколога. Менеджмент вагітності високого ризику».
  2. EXPERT STUDIO з Юлією Давидовою та ЕЛІТ-КЛУБ ПОЛІПРОФІЛЬНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ» Тема: «Реабілітація репродуктивного здоров’я в групах високого ризику»
  3. "Міжнародна фахова школа з кольпоскопії та менеджменту вульвовагінальної патології. "

Актуальна тема сьогодення «Вагінальна мікробіота та її роль в репродуктивній системі жінки».

Мікробіота вважається одним із основних факторів у підтримці здоров’я жіночого організму, а також його здатності зачати та виносити дитину. По суті, це всі мікроорганізми, що існують у піхві. Їхня актуальність полягає в тому, що вони взаємодіють з жіночим організмом та інтенсивно на нього впливають.

Вчені всього світу проводять багато досліджень, щоб точно визначити, що таке вагінальна мікробіота і яка її роль у репродуктивній системі людини.

Мікрофлора урогенітальних органів є сукупністю лактобактерій різних типів, важливішими з яких являються: L. gasseri, L. crispatus, L. rhamnosus, L.acidophilus і L. jensenii. Вони виконують  роль своєрідного бар’єру, який протистоїть заселенню жіночого організму, а точніше піхви, різноманітними шкідливими мікроорганізмами. Мікробіота виробляє молочні кислоти- в результаті утворюється кисле середовище. Її перевага полягає насамперед у тому, що в ній не можуть виживати патогенні мікроорганізми. Перекис водню, разом з лізоцимом та іншими речовинами з антибактеріальними властивостями це середовище має руйнівний вплив на патогенну мікрофлору урогенітальних органів.

Багато досліджень підтверджують, що мікробіота піхви багато в чому залежить від пробіотиків. Пробіотики-  це живі, корисні для організму бактерії, які пригнічують спочатку патогенну мікрофлору кишківника, а потім і піхви.

На конференціях, національними спікерами гінекології, були представлені  сучасні принципи лікування  вульвовагінальної патологіі та корекція вагінальної мікробіоти жіночим  пробіотиком  Флоріум-А.

Флоріум® - А може бути рекомендовано як додаток до раціону харчування, який містить комплекс живих лактобактерій, що сприяють відновленню та підтримці здоров’я сечостатевої системи шляхом підвищення імунітету та нормалізації кишкової і вагінальної мікрофлори.

«Флоріум-А»  - розумна флора!