ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

УМСА – століття інноваційних напрямків та наукових досягнень

8 жовтня 2021 року компанія "Ananta Medicare" брала участь в проведенні Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції з міжнародною участю «УМСА - століття інноваційних напрямків та наукових досягнень», яка була приурочена до 100 – річчя заснування Української медичної стоматологічної академії. У рамках конференції працювали секції експериментальної медицини, стоматології, клінічної медицини, хірургії, педіатрії, акушерства та гінекології.

На конференції була представлена доповідь Скрипника І. М. " Синдром подразненого кишківника: проблемні питання діагностики та лікування" з результатами клінічного дослідження комплексу Лактофор®. У доповіді було розкрито сучасні підходи діагностики та лікування пацієнтів із синдромом подразненого кишечника (СПК). Сучасними підходами до корекції СПК є нормалізація дефекації у людини відповідно до фізіологічного ритму, а також підвищення якості життя пацієнтів. Був зроблений акцент на оригінальну комбінацію Лактофор®, яка надає комплексний вплив на ШКТ: нормалізує дефекацію відповідно до фізіологічного ритму кишківника; зменшує прояви метеоризму; підтримує нормальний склад мікрофлори кишківника; сприяє зменшенню інтоксикації організму, а також попереджує дефіцит вітаміну В12 та фолієвої кислоти. Також, дуже важливим аспектом є те, що Лактофор® можна використовувати тривало.

Доповідь викликала великий інтерес серед учасників та дозволила провести професійну дискусію. На завершення конференції всі учасники отримали сертифікати та інформаційні матеріали.