ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

НАГОРОДЖЕННЯ ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ ТИГОФАСТ ДИПЛОМОМ У НОМІНАЦІЇ «ОПТИМАЛЬНИЙ КОМПЛАЄНС У ВИБОРІ АНТИГІСТАМІННОЇ ТЕРАПІЇ»

17 грудня 2021 року за підтримки «Асоціації алергологів України» у рамках проекту «Експертна версія» відбулася конференція в режимі онлайн трансляції.

Із доповідями щодо особливості лікування пацієнтів з алергічною патологією виступили провідні вітчизняні експерти в галузі отоларингології та алергології. В конференції прийняли участь більше 1700 лікарів зі всіх куточків України.

Велику зацікавленість слухачів конференції викликала доповідь кандидату медичних наук, керівника київського міського науково-практичного центру ендоскопічної риноларингології, заслуженого лікаря України Біль Богдана Назаровича «Досвід застосування антигістамінних препаратів у практиці лікаря отоларинголога».

У своєму виступі доповідач звернув увагу слухачів, що проблема алергічного риніту актуальна не тільки в Україні, але і в усьому світі. За даними світової літератури кількість пацієнтів що страждають на алергічний риніт перевищує 500 мільйонів осіб по всьому світу.

Алергічний риніт часто негативно впливає на якість життя пацієнтів – порушує повсякденну діяльність, сон, що призводить до погіршення професійного та соціального функціонування.

Особливу увагу спікер приділив питанню диференційної діагностики алергічного та неалергічного риніту.

В завершальній частині свого виступу Богдан Назарович поділився досвідом застосування антигістамінного препарату III покоління – Тигофаст.

Перевагами застосування лікарського засобу Тигофаст, на думку спікера, є наступні:

  • Висока селективність дії
  • Виражений антиексудативний та протизапальний ефект, що забезпечують швидке усунення всіх проявів алергічного риніту
  • Відсутність метаболізму в печінці, а отже мінімальний ризик лікарських взаємодій
  • Відсутність седативного ефекту.

У численних дослідженнях було доведено, що прийом Тигофасту має найменший вплив на психомоторну функцію пацієнтів, що дозволяє використовувати даний препарат для лікування алергічного риніту у широкого кола пацієнтів, у тому числі водіїв, пілотів та людей, які займаються розумовою діяльністю.

Тигофаст рекомендований для симптоматичного лікування сезонного алергічного риніту (Тигофаст-120) та симптоматичного лікування хронічної ідіопатичної кропив'янки (Тигофаст-180) у дорослих та дітей старше 12 років по 1 таблетці 1 раз на добу. Зручний режим прийому забезпечує високу прихильність до лікування.

Тигофаст - Ваш захисник від алергії!*

Після доповіді Богдана Назаровича, препарат Тигофаст був нагороджений президентом «Асоціації Алергологів України» Сергієм Зайковим дипломом у номінації «Оптимальний комплаєнс у виборі антигістамінної терапії».

Вручення диплому «Оптимальний комплаєнс у виборі антигістамінної терапії» лікарському засобу Тигофаст відбулося в прямому ефірі онлайн трансляції «Експертна версія» експертами проекту Інною Гогунською (лікар-алерголог, д.м.н., заслужений лікар України, ДУ "Інститут отоларингології ім. проф. А.С.Коломійченко НАМН України", віце-президент ГО "Асоціація алергологів України") та Юлією Дєєвою (лікар -оториноларинголог, д.м.н., професор, завідувач кафедри оториноларингології НМУ імені О.О. Богомольця, експерт МОЗ України у групі отоларингологія, дитяча отоларингологія, сурдологія).

Даний захід став чудовою можливістю наукових співробітників та практикуючих лікарів обмінятися досвідом та знаннями, почути про нові досягнення та перспективні напрямки терапії різних алергічних захворювань.

Запрошуємо Вас прослухати доповідь Біль Богдана Назаровича на сайті проекту «Експертна версія» за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=ZdoV9XqMK58

(час початку доповіді 1:48хв).

*Більш детально про препарат Тигофаст можна ознайомитись в інструкції для медичного застосування. Реєстраційне свідоцтво № UA / 2730/01/02