ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Міжнародний Конгрес з Аюрведи – Йоги 2019

24 листопада 2019 року в Fairmont Grand Hotel Kyiv за підтримки Посольства Індії в Україні та компанії Ананта Медікеар було організовано Міжнародний Конгрес з Аюрведи – Йоги 2019.

Поділитися стародавньою мудрістю Індійської традиційної аюрведичної школи, однієї з найдавніших систем у світі, а також такими духовними практиками як медитація та йога, було запрошено чимало фахівців.

Під час заходу відбулися презентації українських та зарубіжних виробників аюрведичної продукції, були презентовані центри йоги та медитації, представлено доповіді спеціалістів з дієтології та здорового способу життя, наведено дані щодо клінічних випробувань та технології вирощування трав в Україні.

Центральне місце в роботі семінару зайняла секція компанії Ананта Медікеар ЛТД. Представники компанії розповіли про історію та сучасні досягнення на міжнародних ринках, ознайомили з продуктовим портфоліо та доповіли про майбутні плани розвитку. Активна дискусія та професійні консультації чекали на фахівців біля стендів компанії, де була можливість детально ознайомитися зі всією продукцією Ананта Медікеар.

Безліч позитивних емоцій, чимало цікавої інформації та корисних контактів отримали для себе гості семінару, який став для них справжнім урочистим святом Аюрведи.