ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Майстер клас « Простий, складний діагноз» в рамках « Всеукраїнської професійної респіраторної школи»

29 жовтня 2021 року у рамках «Всеукраїнської професійної респіраторної школи» у форматі онлайн відбувся майстер клас «Простий, складний діагноз».

У цьому заході взяли участь понад 1400 фахівців галузі охорони здоров'я з усіх куточків України. В рамках майстер-класу було розглянуто актуальні питання діагностики та терапії захворювань верхніх дихальних шляхів, негоспітальної пневмонії, хронічних обструктивних захворювань легень та бронхіальної астми.

Ведучий спікер майстер класу – кандидат медичних наук, керівник київського міського науково-практичного центру ендоскопічної риноларингології, заслужений лікар України Біль Богдан Назарович представив учасникам свою доповідь «Досвід застосування антигістамінних препаратів у практиці лікаря отоларинголога».

У своїй доповіді спікер зазначив, що за даними досліджень, які проводять науковці у всьому світі, кількість пацієнтів з алергічним ринітом перевищує 500 мільйонів.

Симптоми алергічного риніту знижують повсякденну діяльність пацієнтів, порушують сон та погіршують якість їхнього життя.

Антигістамінні препарати, що належать до першого покоління, негативно впливають на когнітивну сферу пацієнтів – пам'ять, увагу, мислення, порушують сон та щоденну активність, погіршують працездатність та успішність дітей у школі.

Компанія «Ананта» представляє на ринку України антигістамінний препарат третього покоління - Тигофаст (фексофенадин), який відповідає всім вимогам EAACI* та ARIA** до ідеального антигістамінного препарату.

У численних дослідженнях було доведено, що прийом Тигофасту має найменший вплив на психомоторну функцію пацієнтів, що дозволяє використовувати даний препарат для лікування алергічного риніту у широкого кола пацієнтів, у тому числі водіїв, пілотів та людей, які займаються розумовою діяльністю.

Тигофаст швидко усуває всі симптоми алергічного риніту за рахунок високої окупації Н-гістамінових рецепторів. Крім того, Тигофаст має мінімальний ризик лікарських взаємодій, тому його можна застосовувати у пацієнтів похилого віку та у пацієнтів із супутньою патологією нирок та печінки, без необхідності зниження дозування.

Тигофаст рекомендований для симптоматичного лікування сезонного алергічного риніту (Тигофаст-120) та симптоматичного лікування хронічної ідіопатичної кропив'янки (Тигофаст-180) у дорослих та дітей старше 12 років по 1 таблетці 1 раз на добу.

Тигофаст - Ваш захисник від алергії!

Більш детально про препарат Тигофаст можна ознайомитись в інструкції для медичного застосування. Реєстраційне свідоцтво № UA / 2730/01/02

 

«Всеукраїнська професійна респіраторна школа» відчиняє двері для тих фахівців охорони здоров'я, які прагнуть постійного підвищення свого професійного рівня.

Запрошуємо Вас прослухати доповідь Біль Богдана Назаровича на сайті школи за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=1xUUQ-LInSQ (час початку доповіді 1:14хв).

 

*EAACI - European Academy of Allergy and Clinical Immunology - Європейська академія алергії та клінічної імунології

**Allergic Rhinitis and its Impact on Asthma - Алергічний риніт та його вплив на астму