ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Компанія «Ананта Медікеар Україна» брала участь у І Медичному форумі з міжнародною участю

Компанія «Ананта Медікеар Україна» брала участь у І Медичному форумі з міжнародною участю «Від теорії до практики.  Наукова спадщина професора Філіппова у контексті розвитку сучасної клінічної медицини».

26 червня  2024 р. Компанія «Ананта Медікеар Україна» брала участь у Першому медичному форумі, присвяченому пам’яті видатного вченого, лікаря, педагога професора Юрія Філіппова. Захід був присвячений висвітленню питань стосовно Стандартів діагностики та лікування захворювань внутрішніх органів. В конференції приймали участь лікарі різних спеціальностей:  терапія, загальна практика-сімейна медицина, гастроентерологія, дієтологія, кардіологія, пульмонологія, хірургія та багато інших.

З цікавою доповіддю на тему «Кишечна мікрофлора та її роль у формуванні уражень органів травлення» виступила доктор медичних наук, професор Сірчак Є.С. Професор висвітлила важливу на сьогоднішній день тему здоров’я мікробіому кишечника та  його впливу на життєво важливі функції організму. Окремим питанням було висвітлено проблему дисбактеріозу: причини, патогенетичні аспекти та методи корекції, серед яких прийом пробіотичних засобів відіграє провідну роль. Сучасним пробіотичним комплексом з унікальним складом є Лотарді-А. Він містить сахароміцети буларді та 9 видів живих лакто- та біфідо бактрій, а саме Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Enterococcus faecium, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum. Загальна кількість корисних мікроорганізмів складає 14 мільярдів на 1 капсулу. Крім сахароміцетів, лакто- та біфідобактерій, до складу Лотарді-А входить пребіотичний компонент фосфоолігосахариди та фермент альфа амілаза, яка відіграє важлиу роль у процесі живлення корисних мікроорганізмів у кишечнику.

Завдяки унікальному складу Лотарді-А має поетапну екологічну дію на кишечник і створює оптимальні умови для росту та розвитку власної мікрофлори кишечника, компенсує дефіцит корисних мікроорганізмів, нормалізує стан шлунково-кишкового тракту та запобігає запальним процесам у кишечнику.

Лотарді-А може бути рекомендований при будь-яких станах, що можуть супроводжуватися дисбалансом кишечної мікрофлори: прийом антибактеріальних препаратів, синдром хронічної втоми, гострі та хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту, профілактика діареї мандрівників та багато інших.

ЛОТАРДІ-А – унікальний симбіотичний комплекс
для захисту та відновлення кишкової мікрофлори.