ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Компанія «Ананта Медікеар Україна» брала участь у дводенному семінарі в онлайн форматі

15-16 травня  2024 р. Компанія «Ананта Медікеар Україна» брала участь у дводенному майстер- класі  в онлайн форматі "Збереження та менеджмент багатоплідної вагітності". Доктора мед.наук акушер-гінеколога вищої категорії, спеціаліста  з медицини плода, медичного центру «Уніклініка» в м. Київ. Віктора Ошовського. В розділі «Профілактика найчастіших ускладнень» В.Ошовський розповів про необхідність вживання пробіотика Флоріум-А для жінки в період вагітності, та необхідність використання лікарського засобу Феміфуцин  в разі наявності вагінітів, спричинених Candida albicans.


16-17 травня  2024 р. Компанія «Ананта Медікеар Україна» брала участь у дводенному семінарі в онлайн форматі "Здоров'я жінки від А до Я. Шляхи зниження перинатальних втрат на ранніх та пізніх термінах вагітності. Ендокринологія в акушерстві та гінекології".

Серед багатьох доповідей представлених на конференції, саме Професор фармакології Цубанова Наталія Анатоліївна представила доповідь на тему " Здоров’я жінок та комбіновані пробіотики ".

Наталія Анатолієвна  зробила акцент на доказову базу пробіотичних засобів та про ефекти важливих для жіночої мікрофлори лактобактерій в лікуванні та профілактиці  жіночих захворювань.

В доповіді також звучала інформація про дієві ефекти пробіотика для жінок Флоріум-А, представлена важлива інформація про доцільність та необхідність застосування, в разі потреби, фунгіцидного засобу Феміфуцин.

 

Структура вагінального мікробіоценозу є своєрідним індикатором стану репродуктивного здоров’я жінки. Нормофлора жінки представлена лактобактеріями і складає основу біоценозу піхви. Лактобактерії визначають ступень захисту вагінальної мікробіоти шляхом підвищення її стійкості та створення колонізаційної резистентності за рахунок продукції перекису водню і підтримки кислого середовища піхви, за рахунок ферментування глікогену та завдяки пригніченню патогенної і умовно-патогенної мікрофлори та стимуляції імунітету.

Порушення вагінальної екосистеми сприяє надмірному зростанню патогенної мікрофлори, яка провокує розвиток інфекційних процесів.

 

Флоріум-А може бути рекомендовано як додаток до раціону харчування, який містить комплекс живих лактобактерій, що сприяють відновленню та підтримці здоров’я сечостатевої системи шляхом підвищення імунітету та нормалізації кишкової і вагінальної мікрофлори. Спосіб вживання: по 1 капсулі двічі на день (вранці та ввечері) за 30 хвилин перед їжею, запити водою. «Флоріум-А» – розумна флора! 

Феміфуцин – вагінальні песарії  №3 для місцевого застосування. До Феміфуцину чутлива велика кількість дріжджових грибів, дріжджеподібних організмів, дерматофітів, та грибів. Фунгіцидний засіб з високим профілем безпеки.