ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Компанія «Ананта Медікеар» приймала участь в науково-практичій конференції з міжнародною участю: «XII наукова сесія Інституту гастроентерології»

12-14 червня 2024 р. компанія «Ананта Медікеар» приймала участь в науково-практичій конференції з міжнародною участю: «XII наукова сесія Інституту гастроентерології», в м. Буковель. Формат зустрічі – офлайн та онлайн.

Важливість питань, що розглядаються МСЕК (медико-соціальною експертною комісією) та ЛКК (лікувально-консультативною комісією), значно зросла у воєнний час. Ці комісії відіграють ключову роль в оцінці стану здоров'я населення, особливо військовослужбовців та цивільних осіб, які постраждали внаслідок воєнних дій.

В умовах воєнного часу та стресових ситуацій проблеми з шлунково-кишковим трактом стають частішими, тому гастроентерологічний профіль вимагає особливої ​​уваги.

Серед багатьох доповідей на різні аспекти лікування розладів шлунково-кишкової системи прозвучала доповідь проф. Борисової І.С. (м. Дніпро) на тему: «Воєнний час: особливості взаємодії ЛКК і МСЕК. Фокус на реабілітацію шлунково-кишкового тракту».

Нажаль не всі пробіотики однаково ефективні для усунення проявів дисбактеріозу, що можуть виникати при таких станах, як синдром подразненого кишечника, коліт, чи після прийому антибіотиків. Професор Борисова Інна Станіславівна під час доповіді висвітлила основні переваги комплексу Сантіжен Форте, а саме: 1) Сантіжен® є синбіотиком, який завдяки своїм пребіотичному та пробіотичному компонентам не тільки заселяє кишечник корисними бактеріями, але й створює умови для відновлення власної мікрофлори та пригнічує ріст патогенних бактерій; 2) компоненти комплексу Сантіжен Форте мають форму спор, що дає додаткові переваги цьому синбіотичному засобу (стійкість до дії кислот та жовчі, швидкість настання ефекту, пролонгована дія тощо).

Таким чином, Сантіжен Форте забезпечує комплексне лікування гастроентерологічних проблем, поєднуючи пробіотичний ефект з пребіотичною підтримкою. Сантижен Форте сприяє відновленню та підтримці здорового мікробіома кишечника, що важливо для загального стану ШКТ, особливо в умовах стресу та хронічних захворювань.