ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

АНАНТА МЕДІКЕАР УЧАСНИК НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ «МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД ДО ЛІКУВАННЯ ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ»

27 лютого 2019 року відбувся науково-практичний семінар у форматі телемосту «Мультидисциплінарний підхід до лікування внутрішніх хвороб». Семінар відбувався в м. Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, на якому були присутні лікарі різних спеціальностей: загальна практика (терапевти, сімейні лікарі), гастроентерологи, кардіологи, педіатри та інші.

            Компанія Ананта Медікеар була учасником цього заходу зі встановленням брендованих стендів. В рамках семінару було представлено доповідь "Сучасні підходи до ведення пацієнтів із синдромом обстипації" з результатами клінічного дослідження комплексу Лактофор®.   Доповідач – Скрипник Ігор Миколайович (доктор медичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, завідувач кафедри внутрішньої медицини №1 ВДНЗУ "УМСА", Заслужений діяч науки і техніки України, президент Української Гастроентерологічної Асоціації).

            В доповіді були висвітлені сучасні підходи до діагностики та корекції синдрому обстипації (закрепів) у пацієнтів із функціональними розладами шлунково-кишкового тракту (відповідно до останніх Римських критеріїв IV). Зокрема, доповідач акцентував увагу на тому, що закреп – багатостороння проблема, за якої виникає не лише зниження частоти дефекації, але і цілий комплекс порушень, в тому числі:

 – порушення мікробіоценозу кишечника;

 – інтоксикація організму;

 – уповільнення всмоктування та зниження власного синтезу вітамінів;

 – зниження місцевого та загального імунітету.

            Тому метою сучасної терапії закрепів є нормалізація дефекації у людини відповідно до фізіологічного ритму, а також усунення проявів, що супроводжують закреп та погіршують якість життя пацієнтів.

            Скрипник Ігор Миколайович зробив акцент на новій оригінальній комбінації Лактофор®, яка має 3 основних переваги перед іншими засобами для корекції закрепів:

  1. Лактофор® – оригінальна комбінація, яка в своєму складі має 5 компонентів (лактітол, симетикон, Lactobacillus acidophilus, фолієва кислота і вітамін В12), завдяки чому комплексно вирішує проблему запорів у пацієнтів з функціональними розладами шлунково-кишкового тракту.
  2. Лактофор®– єдина комбінація в Україні, яка в своєму складі містить лактітол – новий представник осмотичних послаблюючих засобів;
  3. Лактофор® випускається у формі саше, які дуже зручні для застосування.

Ще однією «ізюминкою» в доповіді були результати власного клінічного спостереження по комплексу Лактофор®, яке було проведене на базі кафедри внутрішньої медицини №1 ВДНЗУ "УМСА" під керівництвом Скрипника Ігоря Миколайовича. В ході спостереження було доведено високу ефективність комплексу Лактофор® у збільшенні тижневої частоти дефекації у пацієнтів з хронічними закрепами, покращенні характеру випорожнень, зменшенні негативної симптоматики у вигляді метеоризму, больових відчуттів, а також покращенні якості життя. Окрім того, Лактофор® продемонстрував гарну переносимість у всіх пацієнтів з хронічними закрепами.

            Зі слів учасників семінару, доповідь Скрипника Ігоря Миколайовича була дуже інформативною, корисною та цікавою!