ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Ananta Medicare прийняла участь у змаганнях з пауерліфтингу

« Якщо в тебе щось болить,
значить це твоє слабке місце і його
потрібно тренувати у 2 рази сильніше!»

Мас Ояма

Кожен спортсмен всіляко прагне надати підтримку своєму організму, який регулярно відчуває перенавантаження. Однією зі слабких ланок в такому режимі стає опорно-руховий апарат. У зв’язку з чим на особливу увагу заслуговують хондропротектори, які дозволяють підтримувати суглоби в періоди інтенсивних тренувань і змагань.

Артікон® - професійна підтримка опорно-рухового апарату та сучасний підхід до хондропротекції. Він являє собою збалансований питний комплекс з оригінальним складом. Артікон® - є унікальним хондропротектором на ринку України бо в своєму складі містить риб’ячий колаген (виробництво Японія), який за складом амінокислот максимально близький до людського. Турбуючись про здоров’я професійних спортсменів, Ananta Medicare всебічно підтримує атлетів федерації пауерліфтингу України.

Так 21-22.12.19 Ananta Medicare стала провідним партнером спортивного свята – чемпіонату України 2019, що відбулося в м. Харкові під патронатом Федерації пауерліфтингу WRF KRAWA. Під час заходу, на якому в 9 вагових категоріях було обрано найкращих спортсменів України,  Ananta Medicare надала провідним атлетам сучасний хондропротекторний комплекс - Артікон®.

Традиційно приймаючи партнерську участь в змаганнях на Кубок України з пауерліфтингу 22.02.2020, Ananta Medicare відзначила нових переможців, надавши Артікон® для чемпіонів в номінаціях « Віковий атлет» та « Атлет, що приклав значні зусилля при підготовці до змагань».

Ananta Medicare завжди рада долучитися до професіоналів, які не лише популяризують здоровий спосіб життя, а й демонструють неабиякі можливості людського організму!

Фотозвіт по проведеним заходам можна знайти на сайті WPF-KRAWA.com.ua, а також в Instagram, Facebook.