ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Ananta Medicare прийняла участь у роботі науково-практичного форуму «Санітарно-карантинні вимоги до роботи аптечних закладів в умовах пандемії COVID-19»

22 грудня 2020 року компанія Ananta Medicare взяла участь  в роботі фармацевтичного науково-практичного форуму «Санітарно-карантинні вимоги до роботи аптечних закладів в умовах пандемії COVID-19» який проходив під патронатом головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. В межах науково-практичного форуму продакт-менеджерами компанії були проведені фахові лекції для 150 учасників заходу.

Продакт-менеджер СТЕБЛЕЦЬКА Марина Олександрівна представила доповідь «САНТІЖЕН – потужний синбіотик!» в якій акцентувала увагу на важливості застосування високоефективного симбіотику САНТІЖЕН для попередження виникнення антибіотик-асоційованих діарей.

Продакт-менеджер  ЄЛІХОВА Юлія Сергіївна презентувала доповідь «ГАММА® СИРОП – життя без кашлю яскравіше!» в якій розкрила необхідність призначення Гамма сиропу для ефективного та вчасного позбавлення від кашлю різного генезу.

Продакт-менеджер АНДРІЯНЕНКОВ Олексій Вікторович презентував для слухачів дві доповіді «МЕМОСТІМ® - повертає смак до життя!» та «АНАНТАВАТІ® - життя без стресу!» в яких висвітлив важливість збереження та відновлення когнітивних функцій, нормалізацію психо-емоційного стану у різних категорій пацієнтів, особливо під час пандемії COVID-19.

Після завершення доповідей всі учасники конференції прийняли участь у цікавій та продуктивній дискусії.