ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

30 жовтня 2023 р. компанія «Ананта Медікеар» брала участь в  онлайн-заході «Вимоги сьогодення щодо ведення хворих на гепатобіліарну патологію»

У наш час функціональні розлади біліарного тракту (системи утворення та виведення жовчі, яка охоплює захворювання жовчного міхура та жовчовивідних шляхів) являє собою досить поширену проблему в популяції: за даними окремих джерел розповсюдженість проблеми складає 15-20% населення розвинених країн. Наразі кількість осіб з функціональними розладами біліарного тракту збільшується. То ж, як ми бачимо, ця проблема є досить актуальною в нашому сьогоденні. Саме тому, методи корекції такого розладу, має суттєве значення у рутинній роботі лікарів.


Данна конференція була організована компанією Ананта Медікеар для лікарів гастроентерологічного профілю, на якій прозвучала доповідь доцента кафедри ФПО Дніпровського державного медичного університету МОЗУ, експерта з фаху "Гастроентерологія" ДОЗ ОДА Дніпропетровської області – Касинської Світлани Валеріївни на тему: «Особливості терапії гепатобіліарних розладів з використанням рослинних засобів», яка довела ефективність та клінічну необхідність застосування саме препаратів комплексної дії у вирішенні проблеми захворюваннь жовчного міхура та жовчовивідних шляхів у пацієнтів.

Здебільшого, на фармацевтичному ринку України в переліку жовчогінних рослинних препаратів переважають одно- або багатокомпонентні засоби артишоку. Рослинний комплекс Гепаклін вигідно відрізняється від цих препаратів, адже, по-перше, нормалізує реологію жовчі (відновлює її текучість), а, по-друге, сприяє фізіологічному відтоку жовчі, чим зменшує її застій в жовчних протоках. Гепаклін є рослинним комплексом, тому і проблему функціональних розладів біліарного тракту він вирішує не в одному напрямку, а комплексно.


Світлана Валеріївна в ході доповіді поділилася з аудиторією результатами проведеного вітчизняного дослідження по Гепакліну: «Порівняльне дослідження фітопрепарату Гепаклін та силімарину у хворих з метаболічним синдромом та неалкогольною жировою хворобою печінки» (автори: Дорофєєв А.Е., Руденко Н.М., Навка О.Є.), яке довело, що комплекс Гепаклін має нормалізуючий вплив на скоротливість жовчного міхура і зменшує вираженість біліарного болю у хворих з метаболічним синдромом та неалкогольною жировою хворобою печінки. Доповідь лектора викликала велику зацікавленість аудиторії та живу дискусію, всі питання та пропозиції були опрацьовані та отримали вичерпні відповіді від доповідача.

Гепаклін – це саме той комплекс, який може бути рекомендований пацієнтам для вирішення проблеми функціональних розладів біліарного тракту, позбавлення від симптомів цього стану та покрашення якості життя.