ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

22 травня 2024 р. компанія «Ананта Медікеар» брала участь у науковому заході від ГО «Загальноосвітня платформа урологів та нефрологів України» - «СУЧАСНА УРОЛОГІЯ. ПОГОВОРИМО ПРО ВАЖЛИВЕ»

Урологічні захворювання захворювання на сьогоднішній день досить поширені серед населення. Це обумовлено низкою чинників, перш за все екологічними факторами, неправильним харчуванням, гіподинамією, постійними стресами.

Серед урологічних захворювань чималу частку займає уролітіаз, або сечокам’яна хвороба - захворювання, що характеризується утворенням каменів у сечовивідній системі.

Уролітіаз має високе соціальне значення, так як близько 55% хворих відзначають серйозні порушення якості життя, особливо у період загострення хвороби. Також слід зазначити, що це захворювання часто рецидивує, що обумовлює потребу у застосуванні профілаткичних методів.

Тому лікування уролітіазу є важливим завданням сучасної медицини.

В рамках проекту піднімалися актуальні питання діагностики та лікування урологічних захворювань серед аудиторії лікарів різних спеціальностей: урологів, нефрологів, сексопатологів, сімейних лікарів та ін.

З доповіддю по сучасним принципам профілактики уролотіазу виступав доктор медичних наук, професор Щукін Дмитро Володимирович. Фахівець детально висвітлив етіологіяні чинники, а також роль дієтичного харчування у профілатиці сечокам’яної хвороби. Особливу увагу доповідач приділив особливостям застосування сучасного засобу Нокамену при уролітіазі.

Нокамен – комплексний рослинно-мінеральний засіб, до складу якого входять компоненти з різними властивостями: літолітичними, протизапальними, антиоксидантними, нефропротекторними і т.д. Завдяки доцільній комбінації рослинних компонентів Нокамен проявляє широкий спектр фармакологічної дії при запальних захворюваннях сечовивідної системи та є ідеальним засобом для профілактики сечокам’яної хвороби.

 

НОКАМЕН – нефропротектор з широкими можливостями*.   

 

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом. Більш детальну інформацію читайте у Інструкції (листку-вкладишу) по застосуванню Нокамену.