ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

17 листопада 2023 р. компанія «Ананта Медікеар» брала участь в черговому онлайн-заході «Респіраторна медицина»

У наш час респіраторні захворювання досить поширені серед населення. З них чималу частку займають ті, що супроводжуються підвищенням сенсибілізації організму та алергічними процесами. Це обумовлено збільшенням алергізації внаслідок дії негативних чинників перш за все ендогенного походження, таких забруднення зовнішнього середовища хімічними речовинами, зловживання лікарськими засобами,  вживання у їжу консервантів, барвників, ароматизаторів, постійний контакт у побуті і на виробництві з хімічними речовинами тощо. Тому терапія таких розладів має велике значення у рутинній роботі лікарів різних фахів.   

В рамках проекту піднімалися актуальні питання сьогодення серед аудиторії лікарів різних спеціальностей: отоларингологів, пульмонологів, алергологів та  сімейних лікарів.

З доповіддю по сучасним принципам лікування алергічних ринітів, що супроводжують гострі вірусні респіраторні захворювання, виступав головний експерт з оториноларингології ДОЗ м. Києва, заслужений лікар України, керівник міського науково-практичного центру ендоскопічної риноларингології Завідуючий ЛОР-відділенням, кандидат медичних наук, доцент НМАПО iм. П.Л. Шупіка Біль Богдан Назарович. Фахівець детально висвітлив етіологію, патогенез та основні методи лікування алергічних ринітів, а також зробив акцент на особливостях застосування сучасного антигістамінного засобу Тигофаст та його перевагах перед іншими протиалергічними препаратами.

Тигофаст містить в якості діючої речовини фексофенадин у дозах 120 і 180 мг. На відміну від багатьох антигістамінних препаратів, фексофенадин не проникає через гемато-енцефалічний бар’єр та не чинить седативної дії. Додатковою перевагою є його висока селективність саме до Н1-гастамінових рецепторів, а також наявність протизапальних властивостей.

 

Тигофаст – Ваш захисник від алергії!