ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Світові новини медицини

Медичний прорив : в Україні будуть пускати відвідувачів в реанімацію

Однак гостям категорично заборонено втручатися в роботу обладнання і перешкоджати процесу лікування . Відповідний наказ Міністерства охорони здоров'я вступив в силу в середу, 29 червня 2016 року. Особи , які не є батьками пацієнта - дитини , мають право на допуск до нього за умови наявності усної згоди одного з батьків або законних представників . У палаті реанімації у одного пацієнта одночасно можуть перебувати не більше двох відвідувачів . У виняткових випадках за рішенням лікаря кількість гостей може бути збільшено .

Заклад охорони здоров'я має забезпечує максимально сприятливі умови для відвідувачів , щоб ті могли підтримувати пацієнтів . Зауважимо , що нові правила поширюються на всі відділення , блоки , палати реанімації всіх закладів охорони здоров'я всіх форм власності та організаційно - правової форми .

Нагадаємо , що в столиці вже десять років діє відкрита дитяча реанімація . Там кажуть , що побоювання , ніби такий формат перетворить це місце в прохідний двір - абсолютно безпідставні . Допуск контролюється , відвідувач проходить дезінфекцію і переодягається.

За матеріалами Міністерство охорони здоров'я України