ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Новий діуретик ТОРІКАРД, таблетки по 5 мг і 10 мг скоро на ринку України

Найближчим часом на ринку України очікується лонч нового продукту компанії Ананта МЕДІКЕАР ЛТД. - ТОРІКАРД, таблетки по 5 мг і 10 мг №30.
Лікарський препарат був зареєстрований наказом МОЗ №130 від 24 лютого 2016 рАктивною субстанцією препарату ТОРІКАРД є торасемід. Він відноситься до категорії сечогінних препаратів, високоактивних «петльових» діуретиків.
Сечогінними засобами, або діуретиками, називають речовини, що збільшують виведення з організму сечі і зменшують вміст рідини в тканинах і серозних порожнинах організму. Викликається діуретиками посилення сечовиділення пов'язано з їх специфічною дією на нирки, що полягає в першу чергу в гальмуванні реабсорбції іонів натрію в ниркових канальцях, що супроводжується зменшенням реабсорбції води. Значно меншу роль грає посилення фільтрації в клубочках.

Найбільш потужними з існуючих діуретиків є «петльові». За хімічною структурою вони представляють собою похідні сульфамоілантраніловой і діхлорфеноксіуксусной кислот. Діють петльові діуретики на всьому протязі висхідного відділу петлі нефрона (петлі Генле) і різко пригнічують реабсорбцію іонів хлору і натрію; посилюється також виділення іонів калію.

Петльові діуретики використовують при лікуванні гіпертонічної хвороби та хронічної серцевої недостатності. Збільшуючи діурез, вони зменшують об'єм циркулюючої крові ОЦК, відповідно венозний її повернення до серця і навантаження на міокард, зменшують застійні явища в легенях.

Торасемід є петльовим диуретиком; при низьких дозах, що застосовуються для антигіпертензивного лікування, має слабку діуретичну і салуретичну дію. При більш високих дозах торасемід викликає посилений діурез, який залежить від його дози. Торасемід виявляє максимальну діуретичну активність через 2-3 години після прийому всередину, яка залишається незмінною протягом майже 12 годин.
ТОРІКАРД рекомендований до застосування при есенціальнійгіпертензії, в якості монотерапії або в комплексній терапії з іншими гіпотензивними засобами.
Застосовується для лікування набряків, викликаних застійною серцевою недостатністю, захворюваннями нирок або печінки.

Продуктовий портфель компанії Ананта МЕДІКЕАР ЛТД. містить великий перелік кардіологічних лікарських препаратів. Компанія веде активну інформаційну роботу серед лікарів-кардіологів. Новий препарат ТОРІКАРД допоможе захистити організм при гіпертонічній хворобі і хронічної серцевої недостатності.