ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

26 січня 2024 р. компанія «Ананта Медікеар» брала участь в черговому онлайн-заході «Респіраторна медицина»

Алергічні захворювання на сьогоднішній день досить поширені серед населення. Це обумовлено низкою чинників, перш за все екологічними факторами та забрудненням навколишнього середовища алергенами різного походження.


Серед алергічних захворювань чималу частку займає алергічний риніт - захворювання, що характеризується алергічним запаленням слизової оболонки носової порожнини. Алергічний риніт має високе соціальне значення, так як близько 55% хворих відзначають серйозні порушення якості життя: негативний вплив захворювання на сон та настій, кар'єру, особисте життя. Як правило, ступінь порушень сну безпосередньо корелює з тяжкістю захворювання, що призводить згодом до зниження продуктивності праці та соціального функціонування, формуванню синдрому хронічної втоми, який, у свою чергу підвищує ризик виникнення супутніх захворювань.

Тому лікування алергічного риніту є важливим завданням сучасної медицини.


В рамках проекту піднімалися актуальні питання діагностики та лікування респіраторних захворювань серед аудиторії лікарів різних спеціальностей: отоларингологів, пульмонологів, алергологів та  сімейних лікарів.

З доповіддю по сучасним принципам лікування алергічних ринітів виступав головний експерт з оториноларингології ДОЗ м. Києва, заслужений лікар України, керівник міського науково-практичного центру ендоскопічної риноларингології Завідуючий ЛОР-відділенням, кандидат медичних наук, доцент НМАПО iм. П.Л. Шупіка Біль Богдан Назарович. Фахівець детально висвітлив етіологію, патогенез та основні методи лікування алергічних ринітів, а також зробив акцент на зв’язок алергічного риніту з бронхіальною астмою. Особливу увагу доповідач приділив особливостям застосування сучасного засобу Алергінолу плюс при алергічних ринітах та його перевагах перед іншими протиалергічними препаратами.


Аллергінол плюс є фіксованою комбінацією двох компонентів – антигістамінного засобу левоцетиризину та анагоніста лейкотрієнових рецепторів монтелукаста. Ці два препарата у складі АЛЕРГІНОЛУ ПЛЮС є синергістами за фармаколічною дією і підсилюють дію один одного. Обидва компонента мають клінічно доведену ефективність при алергічних ринітах.

Застосування комбінованого препарату АЛЕРГІНОЛ ПЛЮС забезпечує:

 

  • більш виражений клінічний ефект при алергічних захворюваннях;
  • зменшує потребу у глюкокортикостероїдах;
  • покращує фармакоекономічні показники фармакотерапії алергічних захворювань;
  • підвищує якість життя пацієнтів.

 

Алергінол плюс – подвійна сила проти алергії!   

Реєстраційне посвідчення № UA/14440/01/01