ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Феміменс, Феміцікл - нові продукти компанії Ананта МЕДІКЕАР ЛТД в гінекологічний портфелі.

Феміменс, Феміцікл - нові продукти компанії Ананта МЕДІКЕАР ЛТД в гінекологічному портфелі.

Феміменс - фітокомплекс, розроблений фармацевтичною компанією «Ананта Медікеар Лімітед» спеціально для корекції дисгормонального балансу жінки. Завдяки своєму унікальному складу, Феміменс забезпечує полімодальних фармакологічна дія на основні патогенетичні ланки передменструального синдрому, гіперпролактинемії і вікових дисгормональних порушень.

 

До складу Феміменса входить екстракт верболозу звичайного (125 мг), який володіє антігіперпролактіновим, дофамін і естрогенмодулірующім, знеболювальну, протизапальну, протимікробну і протипухлинною ефектами.

Екстракт верболіз уповільнює диспластические процеси в залозах і стромальних тканинах молочної залози, запобігає патологічний розвиток сполучної тканини, нормалізує розмір молочних синусів і проток, зменшує дискомфорт при нагрубанні молочних залоз.

Екстракт Витанії заспокійливої ​​(100 мг) надає заспокійливу, антистресову, протизапальну, протипухлинну, антиоксидантну, спазмолітичну, аналгетичну та імуномодулюючу дію.

Екстракт імбиру садового (35 мг) - протизапальну, знеболюючу, жарознижуючу дію.

Екстракт Пажитника (30 мг) - протизапальну, знеболюючу, антиоксидантну дію, нормалізує рівень прогестерону в крові.

Оптимально підібраний склад фітокомплексу Феміменс рекомендований для зменшення інтенсивності і усунення симптомів ПМС, при наявності проявів передменструальних дисфорических розладів, при інволюційних змінах молочних залоз, при вікових дисгормональних станах. Як додатковий компонент до комплексної корекції гіперпролактинемічних станів, в тому числі при порушеннях менструального циклу, внаслідок гіперпролактинемії.

На сьогоднішній день, порушення менструального циклу - часте патологічний стан репродуктивної системи. Феміцікл розроблений як ефективний альтернативний варіант терапії при порушеннях менструального циклу.

До складу Феміцікла входить 5 компонентів:

125 мг екстракту Сімплокоса гроновидного

100 мг екстракту спаржі гроновидного

100 мг екстракту Сарак індійської

50 мг екстракту солодки голої

40 мг екстракту куркуми довгої

Оптимально підібраний багатокомпонентний склад фітокомплексу Феміцікл забезпечує комплексне фармакологічна дія при порушенні менстраульного циклу.

Сімплокос гроновидний відновлює рівень ФСГ і ЛГ в сироватці крові. Захищає гормональний фон жінок в умовах стресу. Має протизапальну, спазмолітичну і протипухлинну дію, проявляє антиоксидантну активність.

Екстракт спаржі гроновидного володіє фітоестрогенів властивостями. Надає протипухлинну, імуномодулюючу, протизапальну, спазмолітичну, антиоксидантну та антибактеріальну дію.

Солодка гола має протизапальний, спазмолітичний, заспокійливий і виражений протипухлинний ефекти.

Сарака індійська має спазмолітичну, антибактеріальну, протипухлинну дію, проявляє естрогенового активність.

Екстракт куркуми - антиоксидантний, протизапальний, антимікробний, протипухлинний ефект.

Унікальність складу фітокомплексу Феміцікл, його добра переносимість та безпеку дозволяють рекомендувати його при лікуванні і профілактики порушень менструального циклу різного генезу.