ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Анантаваті Кідс: рослинний сироп для дітей та дорослих

Бренд Анантаваті® давно зарекомендував себе як високоефективний, безпечний антистресовий фітонейрорегулятор серед фахівців охорони здоров'я: неврологів, сімейних лікарів / терапевтів, кардіологів і тд.

Слід зазначити, що більшість неврологічних відхилень і емоційних розладів: імпульсивність, гіперактивність, дратівливість, порушення концентрації, здатності до навчання, неуважність, починаються зазвичай в дитячому віці, і переходять у разі не своєчасного лікування в синдром дефіциту уваги і гіперактивність (СДУГ).

За даними епідеміологічних досліджень поширеність СДУГ серед дітей варіюється від 4% до 28%. Від 60% до 80% випадків прояву СДУГ зберігаються у підлітковому віці, а у 6% дітей віком від 12 до 14 років спостерігаються ускладнення у вигляді раннього алкоголізму, наркоманії, асоціальної поведінки. Стан близько 65% підлітків продовжує відповідати діагностичним критеріям СДУГ у дорослому житті. У дітей з СДУГ часто спостерігаються психічні порушення.

Саме для допомоги таким дітям і був розроблений рослинний сироп Анантаваті Кідс.

Рослинний сироп Анантаваті Кідс 200 мл містить 2 високоефективних і безпечних рослинних компонента:

  • екстракт Бакопи Моньє - 150 мг
  • екстракт Витанії снодійної - 300 мг

Анантаваті Кідс може бути рекомендований як джерело біологічно активних речовин рослинного походження. Сприяє нормалізації функціонування нервової системи, поліпшенню пам'яті, концентрації уваги, здатності до навчання, аналізу інформації, пізнавального інтересу і самоконтролю, зменшенню гіперактивності, імпульсивності, занепокоєння, як у здорових дітей, так і у дітей з дефіцитом уваги та гіперактивністю.

Анантаваті Кідс, рослинний сироп 200 мл:

  • Зменшує гіперактивність, імпульсивність, занепокоєння, дратівливість, непосидючість
  • Покращує пам'ять, концентрацію уваги, здатності до навчання, аналізу інформації, пізнавального інтересу і самоконтролю
  • Нормалізує функціонування нервової системи
  • Не викликає побічних ефектів, характерних для ноотропів, психостимуляторів і нейролептиків

Анантаваті Кідс показаний як дітям, так і дорослим з вищевказаними розладами або тим, хто не хоче приймати таблетки, а також пацієнтам з порушеннями акту ковтання.

Анантаваті Кідс ефективний і зручний у застосуванні:

  • дітям віком 4-6 років - 5 мл на один прийом
  • дітям віком 7-11 років - 7,5 мл на один прийом
  • дітям старше 12 років і дорослим - 10 мл на один прийом

Сироп приймати всередину один раз в день після їжі.

Маркетингова служба Ananta Medicare веде активну інформаційну роботу серед фахівців (дитячих неврологів, педіатрів, сімейних лікарів та ін.) для просування сиропу Анантаваті Кідс. Давайте разом робити життя наших дітей краще!