ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

VII Міжнародний конгрес анестезіологів Black sea pearl Reunion 2021 в Одесі

27-29 серпня 2021 року в Одесі відбувся VII Міжнародний конгрес анестезіологів Black sea pearl Reunion 2021, в рамках якого 28 серпня 2021 року спікер Олег Тарабрін виступив з доповіддю «Акушерський гемостаз. Актуальні питання діагностики. Помилки і ускладнення. »

30 провідних фахівців в області анестезіології з 12 країн світу представили на конгресі свої нові підходи в терапії, провели майстер-класи та воркшопи для учасників заходу.

У конгресі взяли участь більше 300 спеціалістів охорони здоров’я офлайн та більше 300 лікарів мали можливість прослухати доповіді онлайн в режимі реального часу.

Лекції проводилися одночасно в трьох аудиторіях. Після завершення конгресу учасники отримали запис всіх лекцій та майстер класів, для можливості ознайомлення з тими доповідями, які вони не змогли послухати офлайн.

В рамках доповіді «Акушерський гемостаз. Актуальні питання діагностики. Помилки і ускладнення.» Олег Олесандрович Тарабрін актуалізував проблему тромбозів і кровотеч в акушерській практиці. Спікер детально зупинився на механізмі дії транексамової кислоти і можливості безпечного її застосування у пацієнтів, які мають ризик виникнення кровотечі при кесаревому розтині або інших планових і екстрених оперативних втручаннях. В завершальній частині своєї доповіді, Олег Олександрович відмітив, що недавно на ринку України з'явився новий препарат Ацемік, до складу якого входить транексамова кислота в зручній таблетованій формі випуску. Застосування Ацемік обгрунтовано при підготовці пацієнтів до оперативних втручань, що мають ризик виникнення кровотеч.

В кінці доповіді відбулася дискусія, в учасників конгресу була можливість задати спікеру питання і отримати відповіді.

Унікальний формат заходу об’єднав науково-практичну програму, майстер класи та виставковий простір, створюючи платформу для підвищення кваліфікації спеціалістів, обміну досвідом, встановлення професійних контактів, спілкування з колегами, щоб спільними зусиллями вдосконалити практику надання медичної допомоги в Україні.

*Більш детально про препарат Ацемік можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування лікарського засобу Ацемік. Реєстраційне посвідчення № UA/16987/01/01