ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

V ВСЕУКРІЇНСЬКИЙ ФОРУМ із міжнародною участю VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекції, запалення неоплазія

19-20 листопада в Києві з ініціативи Української асоціації кольпоскопії та цервікальної патології (UACCP) під керівництвом президента UACCP професора Володько Наталії Антонівни та віце-президента UACCP професора Татарчук Тетяни Феофанівни відбувся«V ВСЕУКРІЇНСЬКИЙ ФОРУМ із міжнародною участю VAGINA, CERVIX, UTERUS: інфекції, запалення неоплазія».

Впродовж надзвичайно насичених інформативних днів форуму, були представлені статистичні дані стосовно росту онкологічної захворюваності та смертності жінок в Україні та світі. Розглянуто важливі питання профілактики, ранньої діагностики передпухлинної патології та раку репродуктивної системи жінки.

У цьому заході взяли участь понад 500 гінекологів з усіх куточків України в режимі офлайн та понад 3500 слухачів в режимі онлайн.

Спікер «V всеукраїнського форуму» Манжура Олена Петрівна завідуюча відділенням онкогінекології Київського міського клінічного онкологічного центру, керівник осередку м. Київ в ГО «УАКЦП», доцент кафедри онкології НМУ імені О.О. Богомольця, к.мед.н. представила учасникам свою доповідь на тему «Національні настанови по менеджменту доброякісної та передпухлинної патології шийки матки.  Підходи до нормалізації вагінального мікробіому».

 У своїй доповіді, спікер зробила акценти  на важливості застосування саме пероральних пробіотиків в комплексній терапії для відновлення вагінальної мікрофлори, та акцентувала увагу на застосуванні препарату «Флоріум» (компанії Ананта), який містить важливі для жінки  штами лактобактерій.

Саме Флоріум  містить найпоширеніші штами лактобактерій, визначені під час клінічних та епідеміологічних досліджень у здорових жінок.

Манжура Олена Петрівна підкреслила реалізацію дії препарату двома шляхами – нормалізація флори кишківника - зміцнення системного імунітету  та нормалізація вагінальної флори – зміцнення місцевого імунітету.

Компанія «Ананта» представляє на ринку України БАД  Флоріум, що є додатковим джерелом життєздатних молочнокислих бактерій з пробіотичними властивостями, які сприяють нормалізації вагінальної та кишечної флори та сприяють відновленню вагінальної флори на тлі прийому антибактеріальних або інших засобів.

Спосіб застосування: жінкам дітородного віку по 1 капсулі, запиваючи склянкою води або іншого напою, двічі на день(зранку та ввечері) за 30 хвилин до їжі.

Термін вживання : 1-2 тижні. За необхідністю курс можна повторити.

NATURALNESS IS UNIQUE

«ФЛОРІУМ – ЄСТВО УНІКАЛЬНЕ»