ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

«Науково-освітній захід для акушерів-гінекологів м.Кропивницький».

При підтримці фармацевтичної команії «Ананта Медікеар», 16 листопада 2018 року, в м. Кропивницький було проведено науково-освітній захід для лікарів акушерів-гінекологів «Обласний саміт. Перинатальний ризик 2018».

Кропивницький перинатальний центр – перший медичний заклад в Україні, де рятували новонароджених дітей з малою масою тіла. За час його діяльності тут народилось 1300 немовлят з критично малою вагою. Найбільш маленький врятований малюк при народженні мав вагу всього 680 грамів. Деякі з врятованих колись дітей уже пішли в школу.

На саміті з доповіддю виступила завідуюча перинатальным центром, лікар вищої категорії Мітєва Тетяна Миколаївна. Під час свого виступу Тетяна Миколаївна відмітила, що прийом Флоріума під час вагітності захищає від передчасних пологів, знижує ризик інфікування плода і спорияє профілактиці народження дитини з низькою масою тіла. Флоріум – унікальна комбінація 4-х лактобактерій, які в нормі переважають у піхві вагітної жінки. 

Також,  Тетяна Миколаївна розповіла про вагінальний гель Інтинова®, який використовується при підготовці до пологів, для полегшення природніх пологів, а також для прискорення загоєння піхви у післяпологовому періоді. Крім того, в доповіді шла мова про два нових фітокомплекса, які нещодавно з'явилися на фармацевтичному ринку України: Феміменс і Феміцикл, розроблених для корекції дисгормональних порушень у різні періоди життя жінок.