ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Майстер клас «Респіраторні захворювання в період пандемії COVID-19: диференціальна діагностика і лікування» в рамках «Всеукраїнської фахової респіраторної школи» в Одесі.

 

23 квітня 2021 року в місті Одесі в рамках «Всеукраїнської фахової респіраторної школи» відбувся майстер клас в онлайн форматі «Респіраторні захворювання в період пандемії COVID-19: диференціальна діагностика і лікування».

В рамках майстер класу провідні експерти в галузі алергології, пульмонології та отоларингології в своїх доповідях розкрили питання діагностики та лікування захворювань дихальних шляхів і ЛОР-органів у період пандемії COVID-19.

Серед багатьох доповідей, які прозвучали в рамках майстер класу, особливий інтерес у учасників конференції викликала доповідь к.м.н., асистента кафедри внутрішньої медицини з курсом кардіохірургії ОНМУ Гонти Ірини Анатоліївни «Комбіновані препарати - нові можливості в лікуванні алергологічної патології.

Ірина Анатоліївна у своїй доповіді підкреслила, що найбільш поширеними алергологічними захворюваннями в даний час є алергологічний риніт і бронхіальна астма, які суттєво погіршують якість життя пацієнтів.

Клінічними проявами дії гістаміну і лейкотрієнів - основних медіаторів алергологічного запалення, є закладеність носа, ринорея, збільшення проникності судин, почервоніння шкіри і спазм бронхів. Всі перераховані вище симптоми найчастіше призводять до таких порушенням, як поганий сон, зниження пам'яті, концентрації уваги, повсякденної активності і навіть можуть сприяти розвитку бронхіальної астми в майбутньому.

Згідно протоколу лікування алергічного риніту, затвердженого МОЗ України, терапія передбачає використання таких лікарських препаратів, як блокатори Н1-гістамінових рецепторів та блокатори лейкотріенових рецепторів.

Як правило, у пацієнтів з важкими проявами алергічної патології доцільно призначення комбінованих препаратів, що містять левоцетиризин і монтелукаст. Згідно з опублікованими різними дослідженнями застосування двох препаратів левоцетиризину і монтелукасту більш ефективно, в порівнянні з монотерапією.

Нещодавно на ринку України з'явився новий лікарський препарат - Аллергінол плюс, до складу якого входить фіксована комбінація двох компонентів - левоцетиризину - антагоністу Н1 гістамінових рецепторів і мотелукасту - інгібітору лейкотрієнових рецепторів.

Аллергінол плюс рекомендований пацієнтам для зменшення симптомів, пов'язаних з сезонним і цілорічним алергічним ринітом, а також ринітом у хворих на бронхіальну астму. Алергінол плюс дозволений до застосування, після консультації лікаря, у дорослих і дітей старше 15 років по 1 таблетці 1 раз на добу ввечері, незалежно від прийому їжі. Курс лікування - 14 днів *

Аллергінол плюс - подвійна сила проти алергії!

*Більш детально про препарат можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування лікарського засобу Алергінол плюс. Реєстраційне посвідчення № UA / 14440/01/01