ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Під час даного заходу українські фахівці в області захворювань дихальної системи і отоларингології виступили з доповідями, присвяченими питанням діагностики та підбору терапії пацієнтам з негоспітальною пневмонією, хронічними обструктивними захворюваннями легень та бронхіальною астмою. У конференції взяли участь більше 2500 фахівців сфери охорони здоров'я з усіх куточків України.

Особливий інтерес учасників конференції викликала доповідь «Нові можливості в терапії захворювань верхніх дихальних шляхів в умовах пандемії COVID -19» доцента кафедри отоларингології НМАПО ім. П. Л. Шупика Біля Богдана Назаровича. Богдан Назарович в своїй доповіді зазначив, що сьогодні понад 40% населення планети страждають на алергічні захворювання. Алергічні захворювання такі, як алергічний риніт, істотно погіршують якість життя пацієнтів, впливають на когнітивну сферу - пам'ять, увагу, мислення, порушують сон і щоденну активність пацієнтів. І найнебезпечніше, що алергічний риніт передує бронхіальній астмі, яка супроводжує хворого протягом всього його життя.

Згідно протоколів Міністерства Охорони здоров'я України в терапії алергічного риніту необхідно звернути увагу в першу чергу на використання антагоністів Н1 гістамінових рецепторів та інгібіторів лейкотрієнових рецепторів.

В результаті клінічних досліджень було доведено, що комбінація антагоністів Н1 гістамінових рецепторів (левоцетиризину) і інгібіторів лейкотрієнових рецепторів (монтелукасту) забезпечує більш високу ефективність лікування пацієнтів з алергічним ринітом, на відміну від використання кожного препарату окремо.

Нещодавно на ринку України з'явився новий лікарський препарат - Алергінол плюс, до складу якого входить фіксована комбінація двох компонентів - левоцетиризину - антагоністу Н1 гістамінових рецепторів і мотелукасту - інгібітору лейкотрієнових рецепторів, які підсилюють дію один одного. Застосування препарату Алергінол плюс у пацієнтів з алергічним ринітом сприяє більш вираженому клінічному ефекту, що призводить до поліпшення якості життя пацієнтів і підвищує комплаєнс лікування.

Алергінол плюс рекомендований пацієнтам для зменшення симптомів, пов'язаних з сезонним і цілорічним алергічним ринітом, а також ринітом у хворих на бронхіальну астму. Алергінол плюс дозволений до застосування, після консультації лікаря, у дорослих і дітей старше 15 років по 1 таблетці 1 раз на добу ввечері, незалежно від прийому їжі. Курс лікування - 14 днів *

Алергінол плюс - подвійна сила проти алергії!

*З детальною інформацією про препарат можна ознайомитися в інструкції для медичного застосування Алергінол плюс. Реєстраційне посвідчення № UA / 14440/01/01