ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

« Компанія ANANTA MEDICARE взяла участь в найбільшому конгрессно - виставковому заході країн СНД - IPhEB & CPhI Russia 2016 »

Загальна виставкова площа IPhEB & CPhI Russia 2016 склала 7728 м2 . Виставка зібрала 230 компаній - експонентів з 30 країн світу і 3760 учасників з 64 країн .

Цей щорічний конгрессно - виставковий захід , що об'єднує фармацевтів різних країн світу , дозволилив оцінити нові напрямки розвитку бізнесу , дізнатися про новинки фармацевтичного світу , провести переговори з метою встановлення партнерських відносин з виробниками та дистриб'юторами з різних країн світу

Метою участі компанії ANANTA MEDICARE LTD . в цьому масштабному заході був пошук нових партнерів , розширення ринків збуту в країнах СНД і світу , презентація своєї продукції і просування бренду ANANTA MEDICARE LTD . на міжнародному ринку .

Стенд ANANTA MEDICARE LTD . був розміщений в секції « Готові лікарські форми » . Компанія презентувала дієтичні добавки та косметичні засоби природного походження з Італії , Індії та Японії , вироблені на власних заводах і за контрактом .

Це продукти , що дозволяють проводити профілактику і лікування різних захворювань :

  • гінекологічних ( Флоріум® , Женсімакс® , Естрелла® , Інтінова , галактик )
  • урологічних ( Адріус® , Нокамен® )
  • неврологічних ( Анантаваті® )
  • гастроентерологічних ( Гепаклін® )
  • ендокринологічних ( Глібофіт®
  • бронхо - легеневих ( Гамма рослинний сироп , Гамма льодяники , Гамма мазь )
  • дерматологічних та косметологічних ( Бьютісан )
  • травматологічних ( Артікон® ) .

Продукти ANANTA MEDICARE LTD . викликали великий інтерес компаній - дистриб'юторів з СНД . Три виставкових дня дозволили познайомитися , налагодити контакти , обмінятися досвідом і обговорити загальні тенденції розвитку фармацевтичного ринку з фахівцями багатьох країн .

Сподіваємося , що найближчим часом нові контакти переростуть в довгострокові партнерські відносини і розширять географію бізнесу компанії ANANTA MEDICARE LTD