ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Компанія Ananta Medicare продовжує благодійну акцію "Поділись своєю добротою "

Перш за все - це співчуття , почуття відповідальності перед собою та суспільством , бажання допомогти . Для будь-якої держави підтримка в соціальній, культурній , освітній сфері відіграє дуже важливу роль .

В даний час дуже важливо правильно розставляти пріоритети .

Перш за все , це відноситься до моральних принципів і загальнолюдських цінностей , які є основою для формування здорової нації . Від того , яке місце в житті людини буде займати питання моральності , питання допомоги іншій людині , питання відповідальності за свої вчинки залежить те , яке майбутнє буде чекати нас і наших дітей . Без перебільшення можна сказати , що відродження цих якостей буде сприяти зміцненню не тільки окремої соціальної осередки в особі родини , а й країни в цілому !

Так , розвиток благодійної діяльності в наш час вимагає участі і підтримки кожного , тому що тільки спільними зусиллями ми зможемо надати гідну допомогу нужденним людям .

 Компанія Ananta Medicare продовжує свою благодійну діяльність і продовжує акцію «Поділись своєю добротою » , яка стартувала 1 червня 2015 року. Так , з кожної реалізованої упаковки препаратів буде перераховуватися 10 копійок в благодійний фонд " Їжа життя " для надання допомоги соціально незахищеним верствам населення .

Запрошуємо до співпраці всіх бажаючих допомогти ! Разом ми зможемо більше !

Контакти представництва " Їжі Життя " в м.Харкові : 0976453951 , 0955732629 Угнівенко Ігор Валентинович

Банківські реквізити фонду :

Р / р № 26000500108886 в ПАТ " Креді Агріколь Банк " , МФО 300614 , ЄДРПОУ 39273813