ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Група компаній ANANTA MEDICARE взяла участь в найбільшому світовому фармацевтичному конгрессно-виставочному заході- CPhI Worldwide 2016 & ICSE, InnoPack, P-MEC, FDF в Іспанії

Жовтень 2016 ознаменувався значущою подією для компанії. Група компаній ANANTA MEDICARE вперше була представлена як експонент на найбільшій світовій фармацевтичній платформі - міжнародного конгрессно-виставочного заходу CPhI Worldwide 2016, яке разом з партнерськими виставками ICSE, InnoPack, P-MEC і FDF щорічно проводиться в країнах Європи і об'єднує фахівців фармацевтичної і медичної сфер всього світу.

                                          
Щорічно протягом 3-х робочих днів виставку відвідують близько 36000 фармпрофессіоналов, більше 2500 компаній з 150 країн презентують свої продукти на власних стендах, проводиться близько 100 семінарів для фахівців.
Виставки CPhI Worldwide спільно з ICSE, InnoPack, P-MEC і FDF охоплюють весь спектр виробництва фармацевтичних продуктів та інгредієнтів, пропонуючи продукти та послуги, які покривають весь ланцюжок поставок. Відвідування CPhI Worldwide є найбільш економічно ефективним способом для встановлення нових ділових відносин, зустрічей з глобальними партнерами і можливості залишатися в курсі останніх тенденцій в галузі.

                                           
Конгресно-виставковий захід проводилося 4-6 жовтня 2016 року і місцем проведення було обране  місто Іспанії - Барселона, що дозволило експонентам та відвідувачам обговорити перспективи розвитку бізнесу в одному із найбільших сучасних європейських комплексів для конференцій - Fira Barcelona, що включає 8 холів загальною площею 240000 м2.
ANANTA MEDICARE представила свій стенд в секції «Готові лікарські форми». Делегація включала керівний склад на чолі з директором групи компаній - паном Джаїн Прадіпом Кумаром, представників відділу маркетингу, реєстрації, перспективного розвитку та продажів з офісів ANANTA MEDICARE в СНД і Великобританії.

Компанія презентувала лікарські препарати в формі розчинів для інфузій, а також дієтичні добавки та косметичні засоби природного походження з Італії, Індії та Японії, вироблені на власних заводах і за контрактом.

                                            

Метою участі компанії в CPhI Worldwide було представлення своєї продукції і просування бренду ANANTA MEDICARE на міжнародному ринку, пошук нових партнерів і глобальне розширення ринків збуту.
Під час заходу було проведено ряд зустрічей і переговорів як з діючими постачальниками і партнерами, так і представниками нових компаній. Продукти ANANTA MEDICARE викликали інтерес компаній-дистриб'юторів з різних країн світу.
ANANTA MEDICARE прагне до постійного розвитку, нарощуючи власні виробничі потужності, виводячи на ринок нові лікарські препарати і дієтичні добавки та розширюючи географію бізнесу.
Як частина генеральної стратегії розвитку участь в CPhI Worldwide 2016 дозволило компанії ANANTA MEDICARE презентувати себе на найбільшій світовій фармацевтичій платформі, ознайомитися з тенденціями розвитку Великої Фарми, встановити нові партнерські контакти з представниками усього світу.


Вперед до нових досягнень!