ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Чемпіонат України з пауерліфтингу з Артіконом

19 грудня 2021 року, в м. Дергачі, в новому для Федерації  WPF KRAWA залі та з більшою кількістю учасників, пройшов Чемпіонат України з пауерліфтингу. Були обрані 8 Абсолютних Чемпіонів в різних вагових категоріях.  Слід зазначити, що здійснювалась відеотрансляція змагань на моніторі, а кількість учасників цього разу перевершила всі очікування вболівальників.  Це свідчить про щиру зацікавленість до пауерліфтингу в нашій країні.

У кожного учасника змагань та всіх присутніх була можливість ознайомитись з усіма подробицями застосування питного  хондропротектору з японським риб’ячим колагеном та гіалуроновою кислотою під назвою Артікон від компанії Ананта Медікеар.

   Абсолютні Чемпіони, по традиції, отримали від компанії Артікон, а титуловані другим та третім місцем –  вітаміни Вітаджен № 35 Д3 комплекс  та  Вітаджен №06 Сустамін для підтримки здоров’я суглобів, зв’язок та кісток, покращенню функції суглобів при підвищених фізичних навантаженнях.

Виражаємо надію, що подібних заходів буде ще більше! Адже вони пропагують спортивний спосіб життя, підвищують мотивацію та задають високу планку для молодого покоління.