ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Артікон® виходить на футбольні горизонти!

Футбол залишається найпоширенішим та улюбленим видом спорту в нашій країні.

У свій час великий тренер Валерій Лобановський казав: «Гра забудеться, результат залишиться!».

Про такий досвід говоримо і сьогодні, дивлячись на команди практикуючих лікарів України, що знайшли вільний час для тренувань та зустрічі у місті Радивилів (Рівненська область), де 22 травня 2021 року відбулись футбольні баталії  на досить високому рівні професійності.

Компанія Ананта Медікеар вперше була присутня на подібному заході на партнерських засадах та навіть у полі, тому що один зі співробітників компанії грав в той день за команду лікарів з міста Рівне (до речі, команда зайняла друге призове місце!).

Кожен з команди лікарів з міста Вінниця, посівши перше місце у змаганнях, отримали у вигляді додаткового призу питний комплекс Артікон®, що застосовується у процесі реабілітації спортсменів після травм опорно-рухового апарату, особливо при уражені зв’язок. Риб’ячий колаген, у комбінації з глюкозаміном, гіалуроновою кислотою та метилсульфонілметаном, вже не перший рік застосовується неврологами, травматологами та вертебрологами України та отримав дуже позитивні відгуки при додаванні до комплексу заходів , направлених на відновлення роботи суглобів та хребта, а також при ураженнях опорно-рухового апарату при надмірних фізичних навантаженнях.

Команди, що посіли друге та третє місця, у вигляді заохочення, отримали комплекси вітамінів Вітаджен® №25 В-комплекс + енергія та Вітаджен®  №108 Імутрин.

Це перший сумісний крок компанії Ананта Медікеар та Асоціації лікарів-футболістів «Мастерс 45+» у просуванні здорового способу життя серед спеціалістів, що вже мають можливість і досвід повернення пацієнтам здоров’я та підвищення якості життя.