ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Ананта медікеар взяла участь у всеукраїнській тренінг-програмі «Мистецтво лікування: післядипломний курс професіонального удосконалення»

6 грудня 2018 року в м. Луцьк відбулась Всеукраїнська тренінг-програма для лікарів терапевтичного профілю «Мистецтво лікування: післядипломний курс професіонального удосконалення». На даному заході були присутні лікарі різних спеціальностей: терапевти, сімейні лікарі, гастроентерологи, кардіологи, неврологи та інші.         

Компанія Ананта Медікеар також прийняла участь в проведенні цього заходу зі встановленням брендованих стендів. В рамках конференції були представлені дві доповіді по оригінальним комбінаціям Лактофор та Мемостім®.           

Ващиліна Наталія Олександрівна (координатор групи експертів з питань гастроентерології Управління охорони здоров’я Волинської ОДА, завідуюча відділенням гастроентерології Волинської обласної клінічної лікарні) представила доповідь на тему: «Сучасні підходи до ведення пацієнтів з синдромом подразненого кишечника з закрепами».         

В доповіді були розкриті актуальні питання клінічної картини, діагностики та ведення пацієнтів з синдромом подразненого кишечника з закрепами (згідно з останніми Римськими критеріями IV). Наталія Олександрівна зробила акцент на новій оригінальній комбінації Лактофор, яка завдяки своєму складу дозволяє комплексно підійти по вирішення проблеми закрепу у пацієнтів с синдромом подразненого кишечника.

            Малярська Наталя Володимирівна, доцент кафедри неврології Львівського Національного медичного університету ім. Д. Галицького представила доповідь по фітоноотропу Мемостім® «Нейропластичність та можливість корекції когнітивних розладів».  Під час доповіді, доцент Малярська Н.В. підкреслила, що проблема когнітивних розладів сьогодні привертає увагу лікарів різних спеціальностей. Та рання діагностика церебральних захворювань, на стадії додементних когнітивних порушень, значно збільшує шанси на успіх лікування даної проблеми. В рамках доповіді доцент Малярська Н.В. акцентувала увагу слухачів на позитивному досвіді застосування фітоноотропу Мемостім® саме у такої категорії пацієнтів. Це пов’язано зі здатністю Мемостіму покращувати системну мікроциркуляцію, за рахунок наявності ектракту Гінкго Білоби, а також, за рахунок екстракту Бакопи Моньє, проявляти ноотропну дію: покращувати пам’ять, увагу, здатність до навчання, захищати нервові клітини від ушкоджень та сприяти росту та розвитку нових нервових клітин. Доповідь визвала великий інтерес серед слухачів та дозволила провести професіональну дискусію.

          По завершенню конференції, всі учасники конференції отримали сертифікати учасника та інформаційні матеріали.