ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

АНАНТА МЕДІКЕАР ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД ДО ТЕРАПІЇ ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ»

22 травня 2019 року відбувся науково-практичний семінар у форматі телемосту «Мультидисциплінарний підхід до терапії внутрішніх хвороб». Семінар проходив у м.Київ, Чернігів, Черкаси та Кропивницький, на якому було присутньо багато лікарів різних спеціальностей: терапевти, сімейні лікарі, гастроентерологи, кардіологи, педіатри та інші.

Компанія Ананта Медікеар брала участь у проведенні даного заходу зі встановленням брендованих стендів. Також, у рамках семінару була представлена доповідь "Сучасні підходи до ведення пацієнтів з функціональм закрепом" з результатами клінічного дослідження по Лактофору. Доповідач - Скрипник Ігор Миколайович (доктор медичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, завідувач кафедри внутрішньої медицини №1 ВДНЗУ "УМСА", Заслужений діяч науки і техніки України, президент Української Гастроентерологічної Асоціації).

 

В доповіді були розкриті сучасні підходи діагностики та корекції синдрому обстипації (закрепів) у пацієнтів з функціональними розладами шлунково-кишкового тракту (згідно з останніми Римськими критеріями IV). Зокрема, Ігор Миколайович акцентував увагу на тому, що закреп – це багатогранна проблема, при якій виникає не тільки зменшення частоти дефекації на тиждень, а також порушення мікробіоценозу кишечника, інтоксикація організму, сповільнення всмоктування та зниження власного синтезу вітамінів, зниження місцевого та загального імунітету. Тому, сучасними підходами до корекції закрепів є нормалізація дефекації у людини відповідно до фізіологічного ритму, а також усунення проявів, які супроводжують закреп та значно погіршують якість життя пацієнтів.

 

Доповідач зробив акцент на оригінальній комбінації Лактофор®, яка має багато переваг перед іншими засобами для корекції закрепів:

  1. Лактофор® - єдина комбінація, яка у своєму складі має 5 компонентів (лактитол, симетикон, Lactobacillus acidophilus, фолієва кислота та вітамін В12), завдяки чому, комплексно вирішує проблему закрепів у пацієнтів з функціональними розладами шлунково-кишкового тракту.
  2. Лактофор® - єдина комбінація в Україні, яка в своєму складі має лактитол – новий представник осмотичних послаблюючих, який має багатогранні властивості (м’яка послаблююча, пребіотична та антитоксична дії).
  3. Лактофор® має добру переносимість, та дозволений для застосування дітям з 6 років.
  4. Лактофор® випускається в формі саше, які дуже зручні для використання у пацієнтів.

Також, доповідач акцентував увагу за схемі прийому комплексу Лактофор® та необхідності його прийому протягом рекомендованого курсу для отримання стійкого результату.

Доповідь визвала великий інтерес серед слухачів та дозволила провести професіональну дискусію.

          По завершенню конференції, всі учасники конференції отримали сертифікати учасника та інформаційні матеріали.