ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

АНАНТА МЕДІКЕАР на Всеукраїнській тренінг-програмі для лікарів: «Мистецтво лікування: післядипломний курс професійного вдосконалення»

За підтримки ВГО "Асоціація превентивної та антиейджинг медицини"
6 листопада 2018 року в м. Харків відбулася Всеукраїнська тренінг-програма для лікарів терапевтичного профілю «Мистецтво лікування: післядипломний курс професійного вдосконалення»

На семінарі були присутні близько 450 лікарів-невропатологів, загальної практики, сімейні лікарі, терапевти з Харківської, Полтавської та Сумської областей.

Доповідь, яка була присвячена клінічному застосуванню фітоноотропа Мемостім® «Когнітивний дефіцит, шляхи вирішення проблеми» представила Кочуєва Марина Миколаївна (д.м.н., проф., завідувач кафедри фтизіатрії, пульмонології та сімейної медицини ХМАПО). Під час доповіді, професор Кочуєва М.М. наголосила, що проблема когнітивних розладів сьогодні привертає увагу лікарів різних спеціальностей. Тривалість життя і його якість безпосередньо залежать від збереження когнітивних функцій. Саме тому, рання діагностика церебральних захворювань, на стадії додементних когнітивних порушень, суттєво збільшує шанси на успішність лікування даної проблеми.

 

В межах доповіді Кочуєва М.М. акцентувала увагу слухачів, на позитивному досвіді застосування фітоноотропу Мемостім® саме у такої категорії пацієнтів. Це пов’язано зі здатністю Мемостіму не просто покращувати мікроциркуляцію, за рахунок наявності екстракту Гінкго Білоби, а за рахунок екстракту Бакопи Моньє чинити, ноотропну дію: покращуючи пам'ять, увагу, здатність до навчання, захищати нервові клітини від ушкоджень та сприяти росту та розвитку нових нервових клітин. Доповідь викликала великий інтерес серед слухачів та дозволила провести професійну дискусію.