ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

АНАНТА МЕДІКЕАР на науково-практичному семінарі «Мультидисциплінарний підхід до лікування пацієнтів з цереброваскулярною патологією та менеджмент болю»

За підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика 18 жовтня 2018 року в м. Івано-Франківськ відбувся науково-практичний семінар «Мультидисциплінарний підхід до лікування пацієнтів з цереброваскулярною патологією та менеджмент болю». На семінарі були присутні близько 150 лікарів-невропатологів, загальної практики, сімейні лікарі, терапевти, психіатри Івано-Франківської, Київської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Доповідь, яка була присвячена результатам клінічних досліджень фітоноотропу Мемостім®  «Судинні нейрокогнітивні розлади: етіопатогенез, діагностика, лікування та профілактика» представила Міщенко Тамара Сергіївна (д.м.н., проф., зав. каф. клінічної неврології, психіатрії та наркології ХНУ ім. В.Н. Каразіна, Головний науковий співробітник ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України», Заслужений діяч науки і техніки України). 

Під час доповіді Міщенко Т.С. акцентувала увагу слухачів, на позитивному досвіді клінічного застосування фітоноотропу Мемостім® у пацієнтів з цереброваскулярною енцефалопатією, метаболічним синдромом та когнітивними порушеннями різного ступеню складності.

Результати досліджень викликали великий інтерес у слухачів. Найголовнішим результатом досліджень стало доведення ноотропної дії екстракту Бакопи Моньє, яка реалізується за рахунок покращення метаболізму у нервовій системі, покращення процесів нейротрансмісії – передачі нервових імпульсів у ЦНС та сприяння нейрогенезу – росту та розвитку нових нервових клітин. Саме здатність Мемостіму, за рахунок екстракту Бакопи Моньє, впливати на процес нейрогенезу і стала тою цікавинкою яка викликала великий інтерес серед слухачів та дозволила провести жваву та професійну дискусію.

Під час досліджень була підтверджена ефективність Мемостіму на системну мікроциркуляцію, за рахунок наявності екстракту Гінкго Білоби.