ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

ANANTA MEDICARE вперше на міжнародній виставці VITAFOODS 2018

Компанія ANANTA MEDICARE вперше взяла участь в міжнародній виставці VITAFOODS 2018, що проводилася в період 15-17 травня в м Женева, Швейцарія.


VITAFOODS - це міжнародна платформа, де зустрічаються представники світової індустрії охорони здоров'я та харчової промисловості. На виставці були представлені всі складові для успішного ведення бізнесу в цих сферах, починаючи від субстанцій і упаковок і закінчуючи готовими продуктами.

 

Цього року спостерігався позитивний приріст інтересу до даного заходу. В цілому, 21132 фахівця відвідали VITAFOODS 2018. Ці цифри були найвищими за 21-річну історію заходу і продемонстрували 6% -ве збільшення в порівнянні з 2017 роком. Кількість експонентів також зросла: 1111 компаній представляло свої продукти і послуги на стендах, що на 8% більше, ніж в 2017 році.

 

ANANTA MEDICARE в особі директора пана Прадіпа Джаіна і співробітників відділу бізнес-розвитку представила на стенді натуральне дієтичні добавки та косметичні средста під. власною торговою маркою.
Особливий інтерес, за традицією, викликали рослинні продукти компанії, такі як Гамма, сироп від кашлю, Гамма льодяники від кашлю і болю в горлі, антистресовий комплекс Анантаваті®, рослинний ноотроп Мемостім ™, Бьютісан Дринк, уропротектор Нокамен®, вагінальний гель Інтінова®, а також нові продукти Лактофор ™, Лотарді ™, Сантіжен і Файболекс.

 

Висока якість продуктів, що випускаються і упаковки було гідно оцінено професіоналами галузі з європейських країн.