ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Академія сучасних поліпрофільних спеціалістів - захист репродуктивного та соматичного здоров’я

01 грудня 2021року відбулася онлайн Фахова школа - «Академія сучасних поліпрофільних спеціалістів - захист репродуктивного та соматичного здоров’я». Присвячена темі: «Вплив гінекологічних та соматичних захворювань на сексуальну функцію жінок в різні вікові періоди».

Були присутні 1260 лікарів на онлайн трансляції, це лікарі-гінекологи, акушер –гінекологи, онкогінікологи з різних куточків  України. Подивились відеотрансляцію 4200 лікарів.

Юлія Володимирівна Давидова, доктор мед. наук, професор, заслужений діяч науки, техніки України, експерт комітету з біоетики ради Європи, керівник відділу акушерських проблем екстрагенітальної патології ДУ «ІПАГ імені академіка О.М.Лук'янової НАМН України» торкнулася актуальної теми для жінок «сексуальне життя жінки в менопаузі».

Давидова Ю.В. розповіла про зниження рівню естрогену та наслідки цього стану для жінки.

  1. 1.«… у жінок з низьким  рівнем естрогену, за рахунок зниження естрогену йде зниження насиченості  лактобактерій, тоді потрібно дати жінці адекватний комплекс пробіотиків з високою концентрацією лактобактерій і головне саме для жінки в менопаузі присутність Lactobacillus crispatus в високому титрі, які містяться в пробіотику «Флоріум» (компанії «Ананта Медікеар»)»
  2. «… на сексуальне життя жінки також впливають вагінальні симптоми. Коли жінку турбують сухість піхви та вульвовагінальне роздратування (свербіж, печіння, болісні відчуття та диспареунія). На відміну від вазомоторних симптомів, які з часом зникають, атрофія піхви, як правило – прогресує та навряд чи зникає сама по собі. Юлія Володимирівна рекомендувала комплексно розглядати дану проблему, а саме: вести регулярну сексуальну активність, використання лубрикантів та зволожуючих засобів, тому що потрібно дуже обережно ставитися до стану піхвового епітелію, та застосовувати засоби з гіалуроновою кислотою для зволоження та профілактики атрофії.

Акцентувала увагу на ефективності гелю «Інтинова» (компанії «Ананта Медікеар»), який застосовується з метою усунення сухості та профілактики атрофії слизової оболонки піхви у жінок менопаузального віку,  усунення дискомфорту при статевому акті,  для підвищення чутливості при статевому акті; ущільнює та регенерує піхвовий епітелій, зволожує слизову, сприяє профілактиці вагінальних інфекцій».

Лікарі України зацікавлені в засвоєнні нової корисної інформації, щодо лікування жінок, та з задоволенням долучаються до трансляції, на якій професор Давидова Ю.В. завжди відповідає на всі запитання лікарів.