ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Світові новини медицини

З новою терапією про каміння у нирках можна буде забути

 

Камені в нирках з оксалату кальцію може розчиняти унікальне поєднання. Також йому під силу запобігти появі каменів , пише Business Standard з посиланням на відкриття Університету Х'юстона.   
Отже , в центрі уваги опинився гідроксицитрат , що гальмує зростання кристалів оксалату кальцію . А за певних умов він кристали розчиняє . Камені в нирках формують тверді відкладення мінеральних речовин . Вони зустрічаються приблизно у 12 % чоловіків і 7 % жінок . Ризик появи каменів підвищується при високому тиску , діабеті і ожирінні . 

За 30 Останні років превентивна терапія особливо не змінилася . Лікарі просто радять пити більше води і утримуватися від продуктів з оксалатом ( шпинат , мигдаль ) . Іноді рекомендується прийом цитрату калію ( уповільнює зростання кристалів ) , але у деяких людей розвиваються сильні побічні ефекти . Нове ж з'єднання обіцяє здійснити справжню революцію в цій сфері .

Гідроксіцітрат хімічно схожий на цитрат калію . Але він формує більш міцний зв'язок з поверхнею кристалів і призводить до розчинення каменів . З'єднання перевірили на семи добровольцях . Ті брали БАД з гідроксіцітратом протягом трьох днів . У них не тільки поліпшувався стан нирок , але і було відзначено , що з'єднання виводилося з сечею .

 За матеріалами Євролаб