ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Світові новини медицини

Apple перетворить кожного в потенційного донора органів

. У звіті компанії Apple говориться : "

" Після випуску iOS 10 користувачі iPhone вперше в історії отримають можливість реєструватися в якості донорів органів і тканин прямо з програми " Здоров'я " . Процес реєстрації буде простим , а всі реєстраційні дані будуть безпосередньо передаватися в національний реєстр Donate Life , що знаходиться у веденні організації Donate Life America .

Можливість легко і швидко зареєструватися в національному реєстрі як донора дозволить людям завжди мати при собі відомості про прийняте рішення " .

Як зазначає " Vademecum " , дана опція з'явилася у відповідь на високий попит на трансплантуються органи , який перевищує пропозицію . Згідно зі статистикою , в Штатах , не дочекавшись донорського органу , щогодини помирає одна людина . Нова ж функція iPhone дозволить легко отримувати інформацію про донорство органів і тканин , і відразу реєструватися .

До речі , відомо , що творець Facebook Марк Цукерберг попросив додати на сторінках користувачів графу " донор органів " . Які органи готовий пожертвувати людина , вказуватися не буде . Більш того , інформацію можна буде приховати . А тим , хто не є донорами , відкривається посилання на реєстрацію у відповідному медичному закладі .

За матеріалами MEDdaily