ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Рослинний засіб для нормалізації функцій кишечника вже в асортименті аптек!

На українських аптечних полицях з'явився новий рослинний комплекс виробництва компанії Ананта МЕДІКЕАР ЛТД - Файболекс. Це засіб, до складу якого входять три активних інгредієнта: лузга насіння подорожника, екстракт зеленого чаю і натуральні волокна пшениці. Кожен з компонентів має безліч позитивних ефектів. Лузга насіння подорожника діє як об'ємний послаблюючий засыб, що м'яко та фізіологічно сприяє позбавленню від запору і повертає до звичного режиму дефекації. Екстракт зеленого чаю виявляє антитоксичну дію, а також покращує обмінні процеси. Натуральні волокна пшениці мають пребіотичні властивості та позитивно впливають на мікрофлору кишечника.

Файболекс випускається в саше і представлений в двох смаках - апельсин і яблуко, що дозволить покупцеві вибрати найбільш підходящий варіант.

Новий засіб Файболекс може бути рекомендований при станах, що потребують м'якого послаблюючого ефекту та нормалізації роботи кишечника.

Маркетингова служба Ананта МЕДІКЕАР ЛТД веде активну інформаційну роботу серед профільних лікарів, провізорів і фармацевтів для надання докладної інформації про засіб Файболекс.