ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Рабіріл - новий препарат для лікування ГЕРХ

Поширеність в Україні становить 40-45 % дорослого населення ( Eurolab , 29.10.10 ) . Так , в загальній структурі кислотозалежних захворювань шлунково-кишкового тракту в кінці минулого століття превалювала виразкова хвороба , тоді як в наші дні в багатьох розвинених країнах світу спостерігається виразна тенденція до збільшення числа хворих ГЕРХ .

 

Клінічна резистентність значного відсотка пацієнтів до терапії стала однією з головних проблем серед клініцистів .

Особливу роль набуває терапія комбінованими препаратами ( ІПП + прокінетік ) , які впливають на функцію НПС і ефективно пригнічують кислотність .

 

Нещодавно на ринку України з'явився новий , який не має аналогів препарат для лікування ГЕРБ - Рабірій компанії « Ananta Medicare » .

Рабірій - це унікальна комбінація ІПП рабепразол і прокинетика домперидона. Рабірій випускається у формі капсул, 1 капсула містить 3 таблетки: одну покриту кишковорозчинною оболонкою і містить 20 мг рабепразолу, 1 таблетку, що містить 20 мг домперидону з модифікованим вивільненням і 1 таблетку, що містить 10 мг домперидону. Приймають Рабірій вранці, за 15-30 хвилин до їжі. Завдяки оптимальній і правильно підібраною комбінації рабепразолу і домперидону з модифікованим вивільненням, вже через 15-30 хвилин після прийому Рабірій хворий відчує полегшення від симптомів ГЕ і цей ефект триватиме протягом доби

Вдале поєднання компонентів препарату , поряд з доступною вартістю , дозволяє широко застосовувати Рабірій при лікуванні хворих з ГЕРХ .