ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Флоріум пройшов добровільну сертифікацію товарів ТОВ « НТЦ « СЕРТЕК » в РФ

Нагадаємо , що 8 квітня і 26 травня 2016 р компанії ANANTA MEDICARE LTD . пройшла процедуру реєстрації продукту Флоріум , капсули №14 та in bulk №1000 ( Італія ) в ЄАЕС ( Російська Федерація , Республіка Білорусь , Казахстан , Вірменія , Киргизька Республіка ) .
Для успішного просування продукту було прийнято рішення про проходження додаткової сертифікації згідно Системі добровільної сертифікації товарів , робіт і послуг « ІнфраСерТ » в ТОВ « Науково - технічний центр сертифікації і експертизи » . Система зареєстрована в Федеральному агентстві з технічного регулювання і метрології РФ.

В результаті експертизи було отримано Сертифікат відповідності № RU.3387.04ІВ00.01.Н00110 від 15.06.2016 р та Дозвіл на застосування знака відповідності Системи добровільної сертифікації товарів , робіт і послуг №00110 / 16 від 15.06.2016 р

 Таким чином , на підставі клінічних досліджень орган по сертифікації:

 підтвердив ефективність Флоріум після одного тижня прийому ;

 рекомендував продукт для застосування в тому числі вагітними жінками .
Були затверджені наступні показання до застосування для Флоріум : Рекомендується в якості додаткового джерела пробіотичних лактобактерій , сприяє нормалізації кишкової і вагінальної мікрофлори , в т.ч. у вагітних . Ефект досягається після 1 тижня прийому препарату . Інформація про ефективність БАДа , винесена на анотацію і етикетку , підтверджена клінічними дослідженнями .

Сертифікат відповідності

Дозвіл на застосування знака відповідності системи добровільної сертифікації товарів