ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

Бьютіформ Інноваційний питний комплекс для зниження маси тіла .

В Україні більше половини дорослого населення мають надлишкову масу тіла . За найскромнішими підрахунками , від зайвої ваги страждає кожна четверта жінка і кожен шостий чоловік . Всього ожирінням страждає більше 15 % населення нашої країни .


Надлишкова маса тіла - в чому причина?   Надмірне споживання їжі - зростання споживання висококалорійних продуктів з високим вмістом жиру, солі та цукру , але з пониженим вмістом вітамінів , мінеральних речовин , клітковини і інших поживних мікроелементів .

 

Гіподинамія - зниження фізичної активності у зв'язку з нерухомим характером багатьох видів діяльності ( пристрасть до малорухливого способу життя призводить до того , що нерозтраченими залишаються щодня більше 300 калорій , що за рік може трансформуватися в 12-15 кг зайвої ваги )

Захворювання , пов'язані з порушенням обміну речовин .

У людей з надмірною масою тіла в 4 рази збільшується ризик розвитку ішемічної хвороби серця , в 5 разів збільшується ризик розвитку цукрового діабету , в 4 рази - захворювань печінки , збільшується ризик розвитку імпотенції , порушень менструального циклу , безпліддя у жінок .

Тривалість життя людей , що мають надлишкову масу тіла , скорочується я на 7-10 років , які страждають на ожиріння - на 15 років !

Методи корекції зайвої ваги :

- Дієта , яка зменшує калорійність денного раціону і змінює співвідношення основних груп продуктів харчування . Оптимальним вибором повинна бути збалансована гіпокалорійная дієта з дефіцитом 500-1000 ккал на добу ;

- Збільшення інтенсивності і тривалості фізичних навантажень . Дорослим віком від 18 до 64 років рекомендується 150 хвилин помірної або 75 хвилин інтенсивного фізичного активності в тиждень . Можлива комбінація навантажень різної інтенсивності ;


- Застосування харчових добавок з підтвердженою безпекою та ефективністю;

- Використання лікарських препаратів ; - Хірургічне лікування .   Який метод корекції ваги вибрати ?


Успішне зниження маси тіла багато в чому залежить від дотримання низькокалорійної дієти , коли витрата енергії за добу більше , ніж кількість калорій , отриманих при вживанні їжі . Однак , низькокалорійна дієта і фізичні навантаження протягом року дозволяє знизити масу тіла менш ніж на 10 % . Однак , тільки 15 % пацієнтів дотримуються дієти протягом тривалого часу . Тому як монотерапія такий метод корекції ваги є малоефективним


Застосування дієтичних добавок і лікарських засобів як монотерапії може знизити масу тіла на 8-10 % в рік від вихідних значень . У зв'язку з цим , для досягнення поставленої мети в зниженні ваги необхідно розглядати комплексну програму , яка включає дієтотерапію , фізичні навантаження і прийом безпечних дієтичних добавок .

Арсенал лікарських препаратів і дієтичних добавок для схуднення досить широкий. Однак багато хто з них виявляють ряд побічних ефектів: можуть викликати стеаторею (жирні виділення), діарею. Прийом деяких препаратів для схуднення часто супроводжується метеоризмом і абдомінальними болями спастичного характеру. Деякі засоби чинять негативний вплив на ЦНС, а є і такі, які підвищують артеріальний тиск і погіршують загальний стан. Іноді окремі засоби для схуднення викликають звикання.

 

Таким чином, проблема зниження маси тіла залишається невирішеною.


Компанія « Ананта Медікеар » вивела на фармацевтичний ринок України унікальну дієтичну добавку , призначену для ефективного і безпечного зниження маси тіла - Бьютіформ . Бьютіформ - дієтична добавка високої якості японського виробництва . Бьютіформ пов'язує молекули жиру і в неабсорбіруемих вигляді природним шляхом ( з калом ) виводить жир з організму , не викликаючи побічних явищ ( діарея , стеаторея ) .