ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Наші новинки

ANANTA MEDICARE LTD. зареєструвала на території України, новий препарат – «СИЛДЕНАФІЛ АНАНТА», препарат для боротьби з еректильною дисфункцією у чоловіків.

Наказом МОЗ №872 від 19 серпня 2016 року компанія ANANTA MEDICARE LTD. зареєструвала в Україні новий лікарський засіб, що застосовуються при еректильній дисфункції: СИЛДЕНАФІЛ 50 АНАНТА, таблетки 50 мг №4; СИЛДЕНАФІЛ 100 АНАНТА, таблетки по 100 мг №4. Даний лікарський засіб є аналогом (дженериком) оригінального препарату для боротьби з еректильною дисфункцією у чоловіків і містить активну субстанцію Силденафілу цитрат.

Препарат рекомендується застосовувати чоловікам з еректильними розладами, що визначається як нездатність досягти або підтримати ерекцію статевого члена, необхідну для успішного статевого акту. Цікава історія створення оригінального препарату. Силденафілу цитрат, спочатку вивчали як лікарський засіб для застосування при артеріальній гіпертензії (підвищеного кров'яного тиску) і стенокардії (симптом ішемічної хвороби серця). В ході першої фази клінічних досліджень, було виявлено, що на стенокардію препарат має незначний вплив, та в той же час може викликати покращення ерекції у чоловіків.Після 2-ї фази випробувань, Силденафіл не підтвердив очікування, що до застосування його в лікуванні стенокардії. Тому компанія-розробник вирішила змінити курс дослідження та продовжити вивчення властивостей препарату по відношенню до еректильних розладів.

В 1996р., препарат отримав патент, а в березні  1998р., був схвалений  американською організацією з контролю якості продуктів харчування та лікарських засобів (FDA). Після цього, препарат Силденафілу цитрат став першим схваленим пероральним засобом для лікування еректильної дисфункції у США, і в тому ж році він з'явилася у продажу. На ринку України, препарат став доступним в 2003 році. В продовж 10 років, на ринку з'явилися безліч інших засобів, активні компоненти яких направлені на боротьбу з розладами інтимного життя чоловіків, але препарати  Силденафілу, як і раніше, популярні в світі і рівень їх продажів вимірюється мільярдами доларів. Без сумніву, «СИЛДЕНАФІЛ АНАНТА» займе гідне місце в аптеках, враховуючи гарантовану брендом ANANTA MEDICARE LTD. високу якість препарату та лояльну ціну в порівнянні з оригінальним препаратом.