ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Відбулася щорічна всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні заходи діагностики та лікування в дерматовенерології»

На базі Донецького національного медичного університету ім. М.Горького 12 травня 2011 року відбулася щорічна всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні заходи діагностики та лікування в дерматовенерології».

Програма конференції охопила актуальні аспекти сучасної дерматовенерології: діагностика та лікування хвороб, що передаються статевим шляхом, сучасні принципи лікування алергодерматозів, інноваційні підходи в лікуванні алопеції, вірусні захворювання шкіри і сечостатевої системи, місце імунокорекції в дерматовенерології та ін.

З вітальною промовою до організаторів та учасників конференції виступив директор інституту дерматології і венерології АМН України доктор медичних наук , професор Геннадій Іванович Мавров .

Цікавими і змістовними були доповіді завідувача кафедри дерматовенерології ДонНМУ ім. М. Горького , доктора мед . наук , проф . Юрія Федоровича Айзятулова , присвячені сучасним аспектам лікування алергодерматозів , вірусних захворювань шкіри , а також інфекцій , що передаються статевим шляхом . Особливу увагу Юрій Федорович приділив застосуванню антибактеріальних препаратів при лікуванні урогенітальних інфекцій , зокрема сучасного препарату з групи фторхінолонів IV покоління Гатилин ( гатифлоксацин ) .

Гатилин проявляє надширокий спектр антибактеріальної дії ( Гр ( + ) , Гр ( - ) , анаеробні , атипові мікроорганізми ) , високу біодоступність при пероральному застосуванні ( 96 % ) , має тривалий період напіввиведення ( до 14 годин ) , що дозволяє рекомендувати його для застосування 1 раз на добу . Гатилин зарекомендував себе як високоефективний , безпечний і доступний препарат для лікування інфекцій , що передаються статевим шляхом .

Важливій проблемі лікування мікст - інфекцій урогенітального тракту був присвячений також доповідь головного лікаря обласного шкірно - венерологічного диспансеру Донецької області канд.мед.наук Вадима Вікторовича Юхименко . У доповіді йшлося про антибіотикотерапії урогенітальних мікст - інфекцій , зокрема застосуванні антибактеріального препарату з групи макролідів Азіклар ( кларитроміцин ) , а також можливостям його комбінації з фторхінолонами .


Як зазначив В.В.Юхіменко , Азиклар проявляє виражену ефективність щодо найбільш частих « атипових » збудників інфекцій , що передаються статевим шляхом ( хламідії , мікоплазми , уреаплазми ) і добре переноситься хворими .

Традиційно в процесі конференції була організована фармацевтична виставка , в якій брали участь понад 10 фармацевтичних компаній . В рамках даної виставки нашою Компанією були представлені препарати антибактеріальної групи , які широко застосовуються в дерматовенерологічної практиці : фторхінолон IV покоління Гатилин ( гатифлоксацин ) , препарат з групи макролідів Азіклар® ( кларитроміцин ) , цефалоспориновий антибіотик ІІІ покоління Фламіфікс ( цефіксим ) і протигрибковий препарат Ітрунгар ( ітраконазол ) .