ananta medicare
НЕСКІНЧЕННА ТУРБОТА ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я
Україна
Україна
Новини компанії

Третій міжнародний конгрес « Профілактика . Антиейджинг . Україна".

У роботі конгресу взяли участь близько 300 лікарів різних спеціальностей : терапевти , сімейні лікарі , кардіологи , гінекологи , гастроентерологи та ін .

У всіх учасників конференції була можливість виміряти фактори ризику , що включало визначення індексу маси тіла , артеріального тиску , а також ліпідограмми .

Основні науково - практичні напрямки роботи конгресу включали : - лікування і профілактика захворювань серцево - судинної системи ; - якість життя , освіту лікаря і пацієнта в контексті профілактичної медицини ; - активне довголіття - реалізація в рамках проекту « 60+ Кардіо » ; - метаболічні аспекти профілактики в сучасній медицині ; - вторинна профілактика і контроль симптомів у внутрішній медицині ; превентивна медицина : психосоматичний підхід і комплаенс пацієнтів .
Традиційно в процесі конференції була організована фармацевтична виставка, в якій брали участь понад 10 фармацевтичних компаній. В рамках даної виставки компанією «Ананта Медікеар» були представлені препарати, які широко застосовуються для лікування захворювань внутрішніх органів. Препарати з кардіологічної групи: Кардіпріл® (раміприл), Фламогрель (клопідогрель); антибактеріальний препарат з групи макролідів Азиклар (кларитроміцин), а також ряд дієтичних добавок: аюрведические Женсімакс - для збереження жіночого здоров'я і Гепаклін - природне відновлення печінки.
Крім цього , були представлені три інноваційних дієтичних добавки еліт - класу японського виробництва : Бьютіформ® , Бьютісан® і Артікон® . Велика частина доповідей провідних фахівців України була присвячена лікуванню і профілактиці кардіологічних захворювань . В ході доповідей розглядалися сучасні можливості впливу на ренін - ангіотензин - альдостеронову систему , тому що її активація є основним фактором розвитку серцево - ниркової патології .

Серед представників ІАПФ « золотим стандартом » у лікуванні пацієнтів з ХХН є раміприл , тому що він має найбільшу переконливу доказову базу в лікуванні пацієнтів цієї категорії .

У портфелі компанії « Ананта Медікеар » є препарат з групи ІАПФ Кардіпріл® ( раміприл ) ̶ ефективний контроль тиску і збільшення тривалості життя . Кардіпріл® випускається у формі капсул в дозуваннях 2,5 мг , 5 мг і 10 мг .
Кардіпріл® ̶ найбільш Оптимальний ІАПФ в лікуванні пацієнтів з АГ , тому что кроме антігіпертензівної актівності ВІН проявляє віражені органопротекторніе Властивості : кардіопротекторні , нефропротекторние , церебропротекторной , а такоже здатність зменшуваті ризики смерти у пацієнтів високого кардіоваскулярного ризики на 26-34 % , а у пацієнтів з Цукрове діабетом - на 17-37 % .

Також Кардіпріл® ( раміприл ) , в порівнянні з іншими ІАПФ ( еналаприл , лізиноприл , каптоприл , периндоприл ) , має подвійний шлях виведення ( 60 % - нирки , 40 % - печінка ) , тому він добре виводиться з організму навіть при зниженні видільної функції нирок .
У програму конференції входило також кілька доповідей , присвячених антибактеріальної терапії , зокрема , перспектив використання кларитроміцину в комплексному лікуванні пневмонії . Кларитроміцин ( Азіклар® ) - антибактеріальний препарат з групи макролідів , що володіє широким спектром антибактеріальної дії , що включає Гр ( + ) , Гр ( - ) , а також атипові мікроорганізми

Азіклар® володіє унікальними фармакокінетичними параметрами : стійкий в кислому середовищі шлунка ( на відміну від інших макролідів ) , накопичується в тканинах респіраторного тракту , виводиться з організму як через нирки , так і з жовчю . Важливою особливістю кларитроміцину ( Азіклар® ) є його « збалансоване » антибактеріальну дію , яке полягає в здатності створювати високі концентрації як всередині клітини ( 64 % ) , так і в позаклітинному просторі ( 36 % ) .
На відміну від кларитроміцину , азитроміцин на 92 % накопичується всередині клітини і тільки на 8 % - у позаклітинному просторі . Препарати цефалоспоринового і ряду Пеніциліну практично не проникають всередину клітини і діють тільки на мікроорганізмів , що знаходяться в позаклітинному середовищі . В рамках антиейджингова спрямованості конгресу ряд доповідей було присвячено клімактерічекому синдрому і можливостям його профілактики
У портфелі компанії « Ананта Медікеар » присутній дієтична добавка Женсімакс ( сироп 200 мл ) , призначена для збереження жіночого здоров'я . Женсімакс містить комплекс рослинних екстрактів , надають різнобічну дію на організм жінки : усуває запалення , хворобливі відчуття в органах малого таза , нормалізує психо - емоційний статус ( усуває стомлюваність , дратівливість , плаксивість , відчуття тривоги і напруженості , покращує сон ) .

За рахунок вмісту в складі Женсімакса фітоестрогенів відбувається нормалізація рівня жіночих статевих гормонів , що призводить до усунення симптомів ПМС і клімактеричного синдрому .

Актуальною медико-соціальною проблемою сучасності є стійка тенденція до підвищення маси тіла у населення . Це призводить до розвитку ряду захворювань ( атеросклероз , гіпертонія , цукровий діабет і т.д. ) , а також до зменшення тривалості життя .

Компанія « Ананта Медікеар » вивела на ринок нову дієтичну добавку японського виробництва « Бьютіформ » , призначену для зниження маси тіла . Бьютіформ пов'язує молекули жиру і в неабсорбіруемих вигляді природним шляхом ( з калом ) виводить жир з організму , не викликаючи побічних явищ ( діарея , стеаторея ) .

В результаті , організм починає витрачати наявні жирові відкладення , тим самим запускаючи процес спалювання власного жиру і сприяючи зниженню маси тіла .
Бьютіформ надає комплексну різноспрямований вплив організм : знижує відчуття голоду , зв'язує молекули жиру і виводить їх з організму , перешкоджає всмоктуванню холестерину в кишечнику , нормалізує мікрофлору кишечника , сприяє утворенню м'язової тканини , насичує організм корисними речовинами . Форма випуску Бьютіформа - порошок для приготування питного розчину , в стіках по 1,5 г і №30 №10 . Спосіб застосування Бьютіформа : по 1-2 стіки в день до основного прийому їжі .